GRAND GOLDEN LINE CRUISERS G850

GRAND GOLDEN LINE CRUISERS G850

Opis

Tvrtka GRAND oblikovala je, testirala i najavila – najvećeg i bez pretjerivanja – jednog od najljepših modela koji uključuje GRAND-ovo dugogodišnje iskustvo i najnovije trendove u brodogradnji. Izuzetna plovidba i veliki spremnik (300 l) te veliki broj dodatnih elemenata, čine G850 gumeni čamac koji je pogodan za dugu plovidbu i daleka putovanja.

 


 

Ključne ideje i filozofija novog gumenjaka sa tvrdim dnom G850:

 
– Nova klasa gumenog čamca (puno viša od G650)

– Izuzetna plovidba

– Beskompromisna pouzdanost, performanse i sigurnost

– Mogućnost korištenja duplih motora (2 x 200 ks), što može biti posebno važno za profesionalnu uporabu (obalne straža, spasioci, policija, pomoć u nesrećama)

– Mnogo prostora u unutrašnjosti

– Sposobnost za duža putovanja (iznimna plovibda, spremnik goriva – 300 l, sustav za ispiranje)

– Visoka stabilnost, plovidba i nosivost

– Mogućnost da bi se dosegao novi segment zahtjevnih kupaca, za koje G650 nije dovoljan i zahtjevaju veći i bolji gumeni čamac sa tvrdim dnom i modernim izgledom, većom nosivošću i drugim značajkama za iznimne performanse

– Dodaci; velika površina za sjedenje na pramčanim i stražnjim jastucima, hladnjak, stol sa sudoperom, sustav za ispranje u unutrašnjosti konzole

– Moderan dizajn i najviša razina ergonomije

 
G 850-prostor
 

G850 je u potpunosti izrađen od Orca Hypalon materijala. Gumeni čamac svojom dužinom mjeri 8.5 m, njegova širina doseže 2.95 m, dok mu nosivost iznosi 2.000 kg. Preporučena snaga, koja bi omogućila brigu o čak 18 putnika, iznosi pristojnih 300 konjskih snaga. Gumeni čamac biti će dostupan u dvije različite kombinacije boja; bijeloj i bijelo-crnoj kombinaciji, njegova osnovna oprema uključuje tubuse od Hypalona, potpuno novu upravljačku konzolu CL-21 sa sjedištem na prednjoj strani, prozorom i vjetrobranskim staklom, dvojno sjedalo konzole SD-21 sa dva sklopiva sjedala, prednjom plastičniom stepenicom sa dvije bitve za privez, ugrađen sustav za gorivo sa spremnikom od 300 l, električni paket koji sadrži navigacijska svjetla, kaljužnu pumpu, električnu sirenu, te prekidače na konzoli, prekidače za akumulatore i kompletnu instalaciju.
 
Na stražnjem dijelu nalazi se ograda od nehrđajućeg čelika za veću sigurnost putnika te dvije ojačane bitve za vuču skijaša. Uz bogatu opremu, koju čamac posjeduje u standardnoj verziji, Grand nudi raznolike mogućnosti za dodatnu opremu, koja se dodaje prema željama i potrebama kupca. Dodatne opcije su Grand Luxe oprema, električno sidro sa mehanizmom, ugradbeni hladnjak, odvojiv stol sa nastavcima za čaše, nadogradnja tapeciranja drugim materijalima i bojama, pokrivalo za gumenjak i konzolu, set za tuširanje sa spremnikom od 100 litara i još mnogo toga.

 

news3214a

 

Više informacija

Vrsta PlovilaNovi gumenjaci
Proizvođač:Grand
Dužina (preko svega):850 cm
Širina (preko svega):295 cm
Težina:1200 kg
Nosivost:2000 kg
Promjer komore:60 cm
Materijal izrade komore:Hypalon
Maksimalni broj osoba:12
Maksimalna snaga motora:400 ks
Vrsta dna:Tvrdo dno
Serijska orema:- Hypalon
- CL-21 konzola
- SD-21 Sjedalo
- Deluxe verzija

 

Share this post