O nama

Nautico d.o.o.

Smješten na malom poluotoku na sjeverozapadnoj obali Istre, Novigrad je oduvijek svojim načinom življenja bio čvrsto povezan s morem. U davnini je to bilo ribarstvo i trgovina, a kasnije, razvojem turizma, postao je idealna polazišna luka za brojne poklonike nautičkog turizma, koje osim blizine Slovenije (udaljene 25 km), Italije (udaljene 45 km) i Austrije (udaljene 200 km), privlači i ljekovitom mediteranskom klimom, čistim morem, nezagađenom prirodom, te na kraju, gostoljubivošću njegovih žitelja..

U toj sredini razvilo se društvo NAUTICO YACHT SERVICE, koje svojim uslugama zimovanja, servisa, transporta i prodaje plovila nudi kompletnu ponudu kako vlasnicima plovila, tako i onima koji to tek trebaju postati..

Zimovanje plovila vrši se na ograđenom terenu površine 5.500 m2 (od toga 800 m2 pod krovom), te u radionici površine 150 m2. Nalazimo se 2 km od Marine Novigrad, na samoj cesti prema Bujama. Do zimovališta je vlasnicima osiguran prijevoz plovila na vlastitoj ili našoj prikolici. Na zimovanju su sva plovila u potpunosti osigurana, a vlasnicima je omogućeno korištenje struje i vode. Tu također nudimo kompletnu uslugu održavanja i njege plovila, raznih popravaka, dizanja, kao i posredovanja u trgovini polovnim plovilima. Posjedujemo dizalice nosivosti 15 i 10 tona, te viličara nosivosti 4 tone, a usluge njime vršimo i izvan našeg sjedišta. Našim strankama omogućeno je besplatno parkiranje vozila (automobila i prikolica) u krugu zimovališta dok se njihovo plovilo nalazi u vodi.

Ako to želite, kompletnu brigu oko Vašeg plovila preuzimamo mi. Nakon godišnjeg odmora predate nam plovilo, a mi ćemo se pobrinuti da se ono podigne iz vode, opere i pripremi za zimovanje. Sljedeće godine dovoljno je da nas obavijestite nekoliko dana ranije, te će Vas plovilo dočekati spremno za plovidbu.

zim10
zim9
zim8
zim7
zim6
zim5
zim4
zim3
«1 od 2 »