O nama

Nautico d.o.o.

Smješten na malom poluotoku na sjeverozapadnoj obali Istre, Novigrad je oduvijek svojim načinom življenja bio čvrsto povezan s morem. U davnini je to bilo ribarstvo i trgovina, a kasnije, razvojem turizma, postao je idealna polazišna luka za brojne poklonike nautičkog turizma, koje osim blizine Slovenije (udaljene 25 km), Italije (udaljene 45 km) i Austrije (udaljene 200 km), privlači i ljekovitom mediteranskom klimom, čistim morem, nezagađenom prirodom, te na kraju, gostoljubivošću njegovih žitelja..

top 5 essential oils rexogin prevent cramping during workouts

U toj sredini razvilo se društvo NAUTICO YACHT SERVICE, koje svojim uslugama zimovanja, servisa, transporta i prodaje plovila nudi kompletnu ponudu kako vlasnicima plovila, tako i onima koji to tek trebaju postati..

Zimovanje plovila vrši se na ograđenom terenu površine 5.500 m2 (od toga 800 m2 pod krovom), te u radionici površine 150 m2. Nalazimo se 2 km od Marine Novigrad, na samoj cesti prema Bujama. Do zimovališta je vlasnicima osiguran prijevoz plovila na vlastitoj ili našoj prikolici. Na zimovanju su sva plovila u potpunosti osigurana, a vlasnicima je omogućeno korištenje struje i vode. Tu također nudimo kompletnu uslugu održavanja i njege plovila, raznih popravaka, dizanja, kao i posredovanja u trgovini polovnim plovilima. Posjedujemo dizalice nosivosti 15 i 10 tona, te viličara nosivosti 4 tone, a usluge njime vršimo i izvan našeg sjedišta. Našim strankama omogućeno je besplatno parkiranje vozila (automobila i prikolica) u krugu zimovališta dok se njihovo plovilo nalazi u vodi.

Ako to želite, kompletnu brigu oko Vašeg plovila preuzimamo mi. Nakon godišnjeg odmora predate nam plovilo, a mi ćemo se pobrinuti da se ono podigne iz vode, opere i pripremi za zimovanje. Sljedeće godine dovoljno je da nas obavijestite nekoliko dana ranije, te će Vas plovilo dočekati spremno za plovidbu.

« od 2 »