Održavanje i popravak plovila

Održavanje i popravak plovila

Nudimo usluge održavanja motora, što podrazumijeva servisiranje, konzervaciju i dekonzervaciju, popravak i zamjenu istrošenih dijelova, održavanje opreme na plovilu (elektroničke i navigacijske), pranje, čišćenje, antivegetativni premaz te bojanje plovila. U zimskom periodu raste rizik od negativnih posljedica te je veća vjerojatnost da će doći do kvara na plovilu. Zaleđeni dijelovi na plovilu, prazni akumulatori… samo su neki od neželjenih kvarova koji iziskuju dodatne troškove. Da se ovakve stvari ne bi dogodile baš vama, naše usluge i stručnost stoje vam na raspolaganju.

Takva usluga održavanja plovila namijenjena je prvenstveno vlasnicima brodova koji nisu u mogućnosti brinuti se o svom plovilu te žele ovaj posao prepustiti stručnjacima. Priuštite si povoljan servis u našoj bogato opremljenoj radioni, gdje će se naši serviseri pobrinuti da vaše plovilo bude posve spremno za sezonu, te da možete bezbrižno uživati u plovidbi, jer najbolja plovidba je sigurna plovidba!

Paleta naših usluga:

Vađenje plovila na kopno i kompletna priprema za sezonu
Održavanje i popravak svih vrsta motora, rada punjača baterija, električnih i hidrauličnih instalacija
Konzerviranje brodskih i vanbrodskih motora
Dijagnosticiranje i otklanjanje problema
Instalacija nautičke opreme (vitla, sidra, navigacije… )

Vanjsko održavanje plovila koje obuhvaća: čišćenje, dubinsko čišćenje, pranje, antivegetativni premaz, poliranje, bojanje, zamjena i popravaka ključnih dijelova plovila