YAMAHA TENDER – YAM220T / 240T

YAMAHA TENDER – YAM220T / 240T

Opis

Jednostavni za pohranu u spremište broda, u prtljažniku automobila ili čak u ostavi kuće, ti mali čamci savršeni su za vikend proveden u kampiranju i ribarenju, kao pomoćni čamci za vaše plovilo ili jednostavno za zabavu. Dno na napuhavanje omogućava napuhivanje i skladištenje čamca u roku od nekoliko minuta zahvaljujući pumpi. Možete koristiti čvrsta aluminijska vesla, opremljena lako odstranjivim cijevima i integriranim rašljama, ili montirati Yamaha vanbrodski motor. U oba ćete slučaja dobiti iznimnu praktičnost i maksimalnu zabavu.

 

 

Savršeni partner

Savršeni partner

Yamaha vanbrodski motori poznati su po svojoj pouzdanosti i zadivljujućim performansama a YAM čamci na napuhavanje dizajnirani su kako bi zajedno činili savršeni par – od jedinstvenog podvodnog profila do optimiziranog kuta i visine osovine. Od zaista velikog izbora Yamaha vanbrodskih motora, savršenu kombinaciju vanbrodskog motora i plovila nije teško za pronaći.

 

Pojačano krmeno zrcalo

Lagani i jednostavni za rukovanje, modeli YAM 220T i YAM 240T opremljeni su aluminijskim veslima, lako odstranjivim cijevima i integriranim rašljama tako da je rukovanje jednostavno i opušteno. Da biste iskoristili sve prednosti, možete iskoristiti pojačano krmeno zrcalo za montiranje vanbrodskog motora Yamaha.

Izrađeni da traju

Za maksimalnu čvrstoću i dobar izgled, svi YAM čamci na napuhavanje konstruirani su upotrebom HEYTEX® PVC materijala najnovije generacije, sa lijepljenim svim šavovima i spojevima za optimum vodo-nepropusnosti i sigurnosti. Rezultat je čista vanjska površina, iznimno otporna na vanjske utjecaje kao što su slana voda i sunce.

 

Izrađeni za tlak

Pametno osmišljen sustav ventila ugrađen je u tube svih YAM plovila. Ovaj sustav doprinosi potpunom odvajanju komora za dodatnu sigurnost, također doprinosi održavanju i izjednačavanju pritiska zraka u tubama. Između ostaloga, zbog ovog sustava Vaše plovilo može bez problema podnijeti manje udare.

 

Izrađeni za brigu o Vama

Osim sigurnosnih karakteristika kao što su čvrste drške za nošenje ili “D”- prsteni, komfor je također važan prioritet. Uzmite za primjer naše zračne ventile – savršeno pouzdani i nepropusni, jednostavni su za upotrebu te su potpuno u ravnini sa tubom.

 

Jednostavni za transport

Svaki YAM čamac dolazi opremljen svime potrebnim za trenutnu plovidbu. Snažna torba za nošenje je izuzetno praktična, podnica i sve ostalo iznimno je laka za sastavljanje. Snažna nožna pumpa također dolazi uz samo plovilo – Vaš YAM čamac biti će spreman za plovidbu u vrlo kratkom vremenu.

 

Detalji:

– Pumpa velike brzine za brzo napuhavanje/ispumpavanje

– Jednostavan za rukovanje

– Savršeni partner za Yamaha vanbrodske motore

– Savrčen kao svakodnevni ili pomoćni čamac

– Transom pojačan za Yamaha vanbrodske motore

– Brzo i jednostavno pakiranje i spremanje

– Pruža vrlo stabilnu i udobnu vožnju

 

Cijena za gotovinu YAM220T: 4.590,00 kn (sa PDV-om)

Cijena za gotovinu YAM240T: 4.990,00 kn (sa PDV-om)

Share this post