YAMAHA SPORT TENDER – YAM240Sti / 275Sti / 310 Sti

YAMAHA SPORT TENDER – YAM240Sti / 275Sti / 310 Sti

Opis

Uživat ćete u izvrsnoj izvedbi čak i sa najmanjim Yamaha vanbrodskim motorem. Upravljivost je iznenađujuća, zahvaljujući praktičnom “V” dizajnu trupa koji osigurava vrhunsku kontrolu i stabilnost. Dostupni su jaki D-prstenovi i rukohvati, kao i sigurno, integrirano spremište. Krmeno zrcalo je dodatno pojačano posebnim dijelom za potporu Yamaha vanbrodskih motora. Sve što trebate učiniti je uživati.

 

Izrađeni za tlak

Pametno osmišljen sustav ventila ugrađen je u tube svih YAM plovila. Ovaj sustav doprinosi potpunom odvajanju komora za dodatnu sigurnost, također doprinosi održavanju i izjednačavanju pritiska zraka u tubama. Između ostaloga, zbog ovog sustava Vaše plovilo može bez problema podnijeti manje udare.

 

Dno na napuhavanje s maksimalnom udobnošću

Glavna značajka STI modela je njegovo savršeno dno na napuhavanje. Pomoću složene mreže prekriženih šavova u unutarnjoj komori izbjegava se rizik od uvijanja, očuvana je tvrda površina i osigurana udobna vožnja koju vam niti jedan drugi čamac na napuhavanje ne može pružati.

Izrađeni za brigu o Vama

Osim sigurnosnih karakteristika kao što su čvrste drške za nošenje ili “D”- prsteni, komfor je također važan prioritet. Uzmite za primjer naše zračne ventile – savršeno pouzdani i nepropusni, jednostavni su za upotrebu te su potpuno u ravnini sa tubom.

 

Savršeni partner

Savršeni partner

Yamaha vanbrodski motori poznati su po svojoj pouzdanosti i zadivljujućim performansama a YAM čamci na napuhavanje dizajnirani su kako bi zajedno činili savršeni par – od jedinstvenog podvodnog profila do optimiziranog kuta i visine osovine. Od zaista velikog izbora Yamaha vanbrodskih motora, savršenu kombinaciju vanbrodskog motora i plovila nije teško za pronaći.

 

Jednostavni za transport

Svaki YAM čamac dolazi opremljen svime potrebnim za trenutnu plovidbu. Snažna torba za nošenje je izuzetno praktična, podnica i sve ostalo iznimno je laka za sastavljanje. Snažna nožna pumpa također dolazi uz samo plovilo – Vaš YAM čamac biti će spreman za plovidbu u vrlo kratkom vremenu.

 

Izrađeni da traju

Za maksimalnu čvrstoću i dobar izgled, svi YAM čamci na napuhavanje konstruirani su upotrebom HEYTEX® PVC materijala najnovije generacije, sa lijepljenim svim šavovima i spojevima za optimum vodo-nepropusnosti i sigurnosti. Rezultat je čista vanjska površina, iznimno otporna na vanjske utjecaje kao što su slana voda i sunce.

 

Detalji:

– Lagan i jednostavan za transport

– Dvostruka podna obloga na napuhavanje i kobilica dizajnirana za vrhunsku udobnost

– “V” trup za izvrsnu usmjerenu kontrolu i stabilnost

– Prikladni za obitelji od tri do četiri osobe

– Neizmjerno krute i teške konstrukcije

– Izuzetno stabilno rukovanje na vodi u svim uvjetima

Cijena za gotovinu YAM240Sti: 6.890,00 kn (sa PDV-om)

Cijena za gotovinu YAM275Sti: 7.690,00 kn (sa PDV-om)

Cijena za gotovinu YAM310Sti: 8.790,00 kn (sa PDV-om)

Share this post