YAMAHA JET SKI – SPORT – GP1800

YAMAHA JET SKI – SPORT – GP1800

Opis

Tijekom godina Yamahini GP modeli izgradili su nenadmašnu reputaciju kod ozbiljnih trkača diljem svijeta. To veličanstveno naslijeđe sada je iskorišteno i s uzbuđenjem ponovno stvoreno u obliku našeg novog junaka visokih performansi, modela GP 1800. To je odgovor na mnoge zahtjeve za performansama brojnih entuzijasta – prelijepi, vrlo uglađeni, iznimno snažan stroj s nevjerojatno snažnim i pokretljivim trupom te preciznim i predvidivim odzivom na svaku naredbu vozača – u trenu. Ako takav stroj obuhvaća i sve najnovije tehničke i elektronske inovacije – često posebne i jedinstvene za Yamahu – te s ponosom nosi to poznato ime, znate da je rođena nova zvijezda.

Današnji WaveRunner uživa ugled vodećeg u svijetu po pitanju pouzdanosti i ukupne učinkovitosti –i uvijek smo bili predvodnici s našim revolucionarnim razvojem učinkovite 4-taktne tehnologije. Što dobivate ovime? Nijedno drugo plovilo nije niti blizu. Od revolucionarnog sustava RiDE – preko naših novih lakih NanoXcel2® trupova – pa do 4-taktnih agregata s prednabijanjem zapremine 1.812 ccm, inovativni dizajn, tehnologija i inženjering tvrtke Yamaha pripadaju među najnaprednije. Naša posvećenost detaljima i savršena kvaliteta odaju dojam luksuza i ishod ine čarobnim spojem učinkovitosti i udobnosti, podjednako prikladnim za krstarenje i za sportsku plovidbu.

 

 

Super Vortex High Output 1.812 ccm agregat s prednabijanjem

2015-Yamaha-FX-Cruiser-SHO-EU-Pure-White-Detail-001

Ovaj dojmljivi agregat isporučuje uglađenu, prilagodljivu snagu i opremljen je iznimno učinkovitim rashladnim sustavom i sustavom za usis zraka. Nova visokoprotočna mlazna pumpa od 160 mm pomaže pri pretvaranju te snage u zapanjujuće ubrzanje, a elektronski sustav ubrizgavanja goriva (EFI) osigurava iznimno uglađenu i učinkovitu izlaznu snagu.

NanoXcel2®. Maksimalna čvrstoća – minimalna težina

2017-yamaha-gp1800-eu-azure-blue-metallic-detail-002

Zahvaljujući jedinstvenoj Yamaha tehnologiji, NanoXcel2® je dojmljivih 18% lakši čak i od revolucionarnog izvornog materijala NanoXcel® – uz jednaku krutost i čvrstinu. Na taj način maksimalno se iskorištava uzbudljivi dizajn trupa novog GP1800 za postizanje sportskih performansi kroz senzacionalno ubrzanje, veću krajnju brzinu i bolju ekonomičnost.

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics)

2017-yamaha-gp1800-eu-azure-blue-metallic-detail-003

Revolucionarni sustav RiDE transformira užitak plovidbe i donosi novi osjećaj pouzdanosti, pogotovo pri sportskoj plovidbi. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje povucite ručicu gasa na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite ručicu na lijevoj ručki. Da, zaista je tako jednostavno!

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

2017-yamaha-gp1800-eu-azure-blue-metallic-detail-005

Ovaj inovativni sustav tvrtke Yamaha prvi je takav u industriji. Jednim pritiskom tipke daljinskog odašiljača aktivirat će se posebni “L” način rada (niski broj okretaja) kako bi se ograničila najveća brzina – idealno za kontrolirano upravljanje. Kako biste bili zaštićeni i bezbrižni, pritiskom druge tipke deaktivira se paljenje, čime se sprječava slučajno pokretanje ili neovlaštena plovidba.

Elektronski sustav trima i pregledni, moderni instrumenti

2017-yamaha-gp1800-eu-azure-blue-metallic-detail-003

Elektronski sustav trima s 2 jednostavne tipke na lijevoj ručki osigurava potpuno upravljanje položajem trima u svakom trenutku. Zamislite, možete okretati i mijenjati položaje trima prilikom nagle promjene smjera, a zatim ih ponovo okretati i mijenjati kako biste se udaljili najvećom brzinom. Pregledni indikatori za trim, sustav RiDE i položaje F-N-R značajke su stilski dotjeranih instrumenata.

Moćne grafike i odlične metalik boje

2017-yamaha-gp1800-eu-azure-blue-metallic-detail-006

GP1800 sportski je stroj s Yamahinom globalnom pobjedničkom reputacijom, stoga tako treba i izgledati. Agresivne nove grafike i uzbudljive metalik boje trupa, višebojno sjedalo s teksturama i dvobojne podnice Hydro-Turf pružaju vam osjećaj da letite po vodi!

Prostrana spremišta – promišljene pojedinosti

2017-yamaha-gp1800-eu-azure-blue-metallic-detail-007

Kada uživate u plovidbi, dobro je znati kako su vaše osobne stvari pospremljene na sigurno. Novi GP1800 stoga ima izdašna spremišta koja obuhvaćaju pretinac za rukavice s držačem za boce i vodonepropusni odjeljak ispod zasebnog sjedala – a dostupno je i vrlo praktično spremište na pramcu.

Vidljivo sportsko naslijeđe

2017-yamaha-gp1800-eu-azure-blue-metallic-detail-008

Znamo da povremeno volite vući predmete i osobe, a novi GP1800 to čini pravim užitkom. Ugradili smo snažnu kuku za vuču, par ugrađenih velikih osvrtnih zrcala za sigurnu vuču, vrlo udobne podnice Hydro-Turf i meku stepenicu za ponovni ukrcaj.

 

Detalji:

– SVHO agregat od 1.812 ccm s prednabijanjem i sustavom EFI

– Trup NanoXcel2® – iznimno čvrst i iznimno lagan

– Nova pumpa od 160 mm

– Revolucionarni sustav RiDE® sa sustavom kontrole trakcije kod vožnje unatrag

– Brzi elektronski trim

– Metalik boje i moderne grafike

– Sjedalo s blago podignutim stražnjim dijelom i teksturama u više boja

– Pregledni mjerači za F-N-R, RiDE i elektronski trim

– Prvi sustav daljinskog zaključavanja i načina rada Low-RPM Mode™

– Veliki ugrađeni retrovizori i snažna kuka za vuču skijaša

– Hydro-Turf® podnice i meka stepenica za ponovno ukrcavanje

– Pretinac za rukavice, spremište ispod sjedala i na pramcu
 

Više informacija

Cijena za gotovinu139.500 kn (sa PDV-om)
Ukupna dužina3.35 m
Omjer kompresije8.5:1
Kapacitet putnika1 - 3 osobe
PrednabijanjeDa (Sa Intercooler-om)
Prostor za prtljagu93.2 lit
Spremnik za gorivo70 lit
Sustav HlađenjaHlađenje tekućinom
Vrsta Pumpe160 mm Aksialni protok
Vrsta GorivaBezolovni Benzin
Spremnik za ulje5.3 lit
Ukupna širina1.22 m
Težina349 kg
Tip agregata4-ventila, 4- cilindarski, 4-takta, Super Vortex High Output, DOHC
Napajanje gorivomEFI
Ukupna visina1.19 m
Promjer x hod86.0 mm x 78.0 mm
Zapremina1.812 ccm

Share this post