YAMAHA JET SKI – REKREACIJA – EX DELUXE

YAMAHA JET SKI – REKREACIJA – EX DELUXE

Opis

Predstavljamo inovativni novi Yamaha EX DeLuxe, pokretljivi i svestrani stroj s kojim lako upravljate – za osobe koje žele maksimalnu pouzdanost i čisti užitak na vodi. Nova serija EX oblikovana je s pouzdanošću i tehničkim inovacijama koje naše modele WaveRunners čine legendama te pružaju nenadmašnu pristupačnost. Ovo je model DeLuxe, vrh ponude EX, stroj prepun značajki vrijednosti! Visoko na popisu mnogih prednosti je naša revolucionarna tehnologija Ride® i novi intuitivni upravljački sustav koji već mijenja navike vožnje u svijetu plovila naših vrhunskih modela.

Današnji WaveRunner uživa ugled vodećeg u svijetu po pitanju pouzdanosti i ukupne učinkovitosti – i uvijek smo bili predvodnici s našim revolucionarnim razvojem učinkovite 4-taktne tehnologije. Što dobivate ovime? Nijedno drugo plovilo nije niti blizu. Od revolucionarnog sustava RiDE – preko naših novih lakih NanoXcel2® trupova – pa do 4-taktnih agregata s prednabijanjem zapremine 1.812 ccm, inovativni dizajn, tehnologija i inženjering tvrtke Yamaha pripadaju među najnaprednije. Naša posvećenost detaljima i savršena kvaliteta odaju dojam luksuza i ishod čine čarobnim spojem učinkovitosti i udobnosti, podjednako prikladnim za krstarenje i za sportsku plovidbu.

 


 

Novi 3-cilindrični agregat TR-1 od 1.049 ccm

2017-Yamaha-EXDELUXE-EU-Azure-Blue-Metallic-Detail-001

Unatoč iznenađujućoj pristupačnosti, uzbudljivi novi model EX DeLuxe pogoni najnovija verzija našeg inovativnog 3-cilindričnog agregata Yamaha TR-1 od 1.049 ccm. Ovo je kompaktna, lagana jedinica s mnogo snage – sa živahnim ubrzanjem i velikom vršnom snagom te legendarnom ekonomičnošću i pouzdanošću koju očekujete od nove Yamahe.

Osmišljen za ukupno rukovanje i performanse

2017-Yamaha-EXDELUXE-EU-Azure-Blue-Metallic-Detail-002

Uglađena i tiha snaga, kompaktne dimenzije i mala težina agregata TR-1 spareni su sa čvrstim, izdržljivim i pouzdanim trupom za isporuku odlične kombinacije jednostavnog korištenja i neobične pokretljivosti i uravnoteženosti. Ishod je maksimalna zabava i kontrola bez poteškoća, čak i za vozače s manje iskustva.

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics)

2017-Yamaha-EXDELUXE-EU-Azure-Blue-Metallic-Detail-003

Revolucionarni sustav RiDE transformira užitak plovidbe i donosi novi osjećaj pouzdanosti, pogotovo pri sportskoj plovidbi. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje povucite ručicu na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite ručicu na lijevoj ručki. A uz dodatni hod unatrag s kontrolom trakcije zaista je tako jednostavno!

Udobno sjedalo za do 3 putnika

2017-Yamaha-EXDELUXE-EU-Azure-Blue-Metallic-Detail-004

Ergonomično i precizno šiveno dvobojno sjedalo, jedinstveno za model EX DeLuxe, vrlo je sigurno i udobno – savršeno za sportske vožnje ili krstarenje za do 3 osobe. Zbog visoke razine udobnosti osjećat ćete se kao da je napravljeno posebno za Vas. Uz to, ispod njega nalazi se vrlo praktičan suhi spremnik.

Velika zapremina goriva od 52 l – za više zabave

2017-Yamaha-EXDELUXE-EU-Azure-Blue-Metallic-Detail-005

Kada izjurite na modelu EX DeLuxe vjerojatno se dugo nećete željeti vratiti. Stoga smo ugradili spremnik goriva veći od svih konkurentnih plovila (52 l). To znači da vaša zabava na vodi može trajati još dulje – i možete krstariti još dalje. Promišljeno – i tipično Yamaha.

Višefunkcijski LCD instrumenti

2017-Yamaha-EXDELUXE-EU-Azure-Blue-Metallic-Detail-006

Atraktivni višenamjenski LCD instrumenti ugrađeni u modernu ploču kokpita nisu nešto što biste očekivali na tako povoljnom i dostupnom plovilu – no možete ih pronaći na novom modelu EX DeLuxe. Ima pregledne i lako čitljive prikaze brzinometra i tahometra, kao i informativna očitanja razine goriva i sate rada.

Veliko spremište i luksuzna oprema za ponovno ukrcavanje i vuču

2017-Yamaha-EXDELUXE-EU-Azure-Blue-Metallic-Detail-007

Novi model EX DeLuxe uz mokro spremište na pramcu ima i praktični pretinac za rukavice i prostrano spremište ispod sjedala. Štoviše, tijekom vuče skijaša ili drugog plovila pomoću standardne kuke – dvostruki retrovizori, podnice Hydro-Turf i pomoćna stepenica za ponovno ukrcavanje pravi su luksuz.

Moderne boje, grafike i stil

2017-Yamaha-EXDELUXE-EU-Azure-Blue-Metallic-Detail-008

Osim što vam omogućuju najpovoljnije avanture na vodi, modeli EX i izgledaju odlično! Odvažne boje i upečatljive grafike iznimno su moderne pa možete biti sigurni kako ćete jureći uz obalu ili tijekom pristajanja privući zadivljene poglede. S novom Yamahom EX, plovite s ponosom!

 

Detalji:

– Novi agregat TR-1 tvrtke Yamaha – snažni 3-cil. od 1.049 ccm

– Čvrst i lagan dizajn trupa – mlazna pumpa HyperFlow

– Revolucionarni sustav Ride®

– Precizno šiveno dvobojno sjedalo – udobnost za 3 osobe

– Pregledni i informativni višefunkcijski LED pokazivači

– Brzinomjer i tahometar + razina goriva i sati rada

– Elegantne boje i atraktivne moderne grafike

– Pretinac za rukavice i spremište na pramcu i ispod sjedala

– Veliki obujam od 52 l goriva – za više zabave

– Praktična i udobna ručka za ponovno ukrcavanje

– Snažna kuka za vuču igračaka, skijaša ili wakeboarding

– Neklizajuće podnice – udobnost za stopala
 

Više informacija

Cijena za gotovinu78.900 kn (sa PDV-om)
Ukupna dužina3.14 m
Omjer kompresije11.0 ; 1
Kapacitet putnika1 - 3 osobe
Prostor za prtljagu37.8 lit
Spremnik za gorivo50 lit
Sustav HlađenjaHlađenje tekućinom
Vrsta Pumpe144 mm Aksialni protok
Vrsta GorivaBezolovni Benzin
Spremnik za ulje3.5 lit
Ukupna širina1.13 m
Težina272 kg
Tip agregata3 - cilindara, TR-1, 4-takta, DOHC, 4-ventila
Napajanje gorivomEFI
Ukupna visina1.15 m
Promjer x hod82.0 mm x 66.2 mm
Zapremina1.049 ccm

Share this post