YAMAHA FT60GETL/X

Opis

FT modeli predstavljaju savršen izbor ako želite sirovu snagu i precizno upravljanje. Idealni za jedrilice te ribarska i radna plovila, ovi motori s visokim potiskom i s velikim okretnim momentom postavljaju nove standarde u performansama uz minimalnu buku, vibracije i potrošnju goriva. FT modeli motora koriste Yamahin patentiran Dual-Thrust propeler kako bi pružili pun potisak naprijed i natrag, čime se olakšava manevriranje većim plovilima. CDI/TCI mikro-računalno paljenje nudi lako pokretanje i pouzdanost bez obzira na uvjete a alternatori velike snage nude dodatnu snagu za pokretanje, čak i nakon dužeg rada na niskim brojevima okretaja. FT modeli su veliki i snažni vanbrodski motori koji Vas zasigurno nikada neće iznevjeriti.

Bilo da želite zabavu na svom plovilu – ili ste zaposleni profesionalac – odaberite vanbrodski motor s kojim ćete u potpunosti iskoristite vrijeme provedeno u plovidbi. Svaki vanbrodski motor iz Yamaha FT proizvodnog programa koristi najnoviju brodsku tehnologiju, uključujući patentirane “Dual Thrust” propelere – nudeći maksimalan potisak ploveći prema naprijed ili unatrag, lagano manevriranje i zaustavljanje. Bez kompromitiranja snage, performansi i upotrebljivosti, naši posebno osmišljeni vanbrodski motori doprinose i očuvanju okoliša korištenjem nove tehnologije čistog sagorijevanja.

Poseban prijenosni omjer za veći potisak

FT-1

Agregati FT ciljano su dizajnirani na način da isporučuju veliki potisak i okretni moment za razliku od klasičnog agregata, a njihovi posebni prijenosni omjeri pomažu i u sprječavanju kavitacije i proklizavanje propelera. Surađuju s ostalim jedinstvenim značajkama kako bi se osigurao idealan izvor snage za plovila kod kojih je veća snaga za vuču bitnija od velike brzine.

Dual-thrust propeleri za maksimalnu snagu u vožnji prema naprijed i prema natrag

FT-2

Posebni propeleri postavljeni u modele FT ne samo da imaju veći promjer nego što je to uobiačjeno, već imaju i manji nagib krila, čime se povećava potisak na maksimum i tijekom vožnje prema naprijed i – preusmjeravanjem protoka ispuha – tijekom vožnje prema natrag. Time je postignuta veća upravljivost, što je posebno korisno pri rukovanju težim plovilom.

Y-COP zaštitni imobilizacijski sustav (FT60 i FT50)

FT-3

Jedinstven imobilizacijski sustav tvrtke Yamaha (Y-COP) jednostavan je, lako se koristi i izuzetno je učinkovit – kompaktan i jednostavan daljinski upravljač zaključava i otključava motor pritiskom tipke. To sprječava korištenje vašeg vanbrodskog motora za neovlaštene vožnje i daje vam dodatnu sigurnost kada ostavite svoj čamac bez nadzora.

Digitalni mrežni sustav tvrtke Yamaha (FT60 i FT50)

FT-4

Modeli FT50 i FT60 kompatibilni su s digitalnim mjeračima tvrtke Yamaha. Pružaju precizne informacije o performansama i učinkovitosti kao što su višenamjenski tahometar s prikazom broja okretaja motora, sati rada, kut trima, tlak ulja, svjetla upozorenja i promjenjivi broj okretaja u minuti – kao i mjera brzine/goriva, kapacitet spremnika i potrošnja goriva.

Nove dizajnerske i praktične karakteristike najnovijeg modela FT9.9

FT-5

Model FT9.9 sada ima kompaktan dizajn gornjeg pokrova najnovije generacije tvrtke Yamaha, koji je predstavljen i kod modela FT60. Ostale korisne značajke predstavljaju veća i udobnija ruka za nošenje te oslonac za jednostavno odlaganje u okomitom položaju. Naravno, model FT9.9 može se položiti i na stranu.

Sustav Power Trim & Tilt širokog raspona (FT60, FT50 i FT25)

FT-6

Otkrijte svestranost i snagu Yamaha motora. Brz odaziv pritiskom na tipku čini trim i tilt brzim, glatkim i jednostavnim. Kontrola upravljanja koja osigurava pouzdanost, a temelji se na širokom rasponu trima, obuhvaća negativne postavke trima koje poboljšavaju ubrzanje i omogućavaju brži polazak.

 

Detalji:

– Poseban prijenosni omjer za veći potisak

– Dual-Thrust propeler – pun potisak kod vožnje prema unaprijed/unazad

– Y-COP (Yamaha Customer Outboard Protection) sustav FT60/50

– Digitalni mrežni sustav (FT60/FT50)

– Power Trim & Tilt (FT60/FT50/FT25)

– Power tilt (FT9.9/FT8)

– Novi opcijski “Tilt Limiter” sustav (FT60/FT50)

– CDI sustav paljenja (FT25/9.9/8) – TCI sustav paljenja (FT60/50)

– Alternatori velike snage

– Sustav pogona u plitkoj vodi

– Prime Start sustav (FT60/50/25)

– Sustav ispiranja slatkom vodom

 

Trenutna akcija:

– Nulti servis i montaža gratis !!!

– Prilikom prvog servisa nakon 20 sati rada, naplaćujemo samo materijal !!!

– Garancija 3 godine !!!

Više Informacija

AKCIJSKA CIJENA ZA GOTOVINU:66.013,00 kn
Tip agregata4 takta
Zapremina996 ccm
Promjer x hod65.0 mm x 75.0 mm
Maximalna snaga44.1 kW / 5.500 okr/min
Puni gas5.000 - 6.000 okr/min
PodmazivanjeMokri karter
Napajanje gorivomEFI
Sustav paljenjaCDI
Sustav pokretanjaElektrično
Prijenosni omjer2.33 (28/12)
Osovina530 mm
Težina (kg)125
Spremnik za gorivoVanjski 25 lit
Spremnik za ulje1.9 lit
Sustav upravljanjaDaljinska komanda
Trim i Tilt sustavPower Trim i Tilt
Punjenje / Alternator12V - 6A
ImobilizatorYCOP
PropelerOpcija
Sustav pogona u plitkoj vodiStandardno
Garancija3 godine

Share this post