YAMAHA F8FEL

Opis

Kada želite snagu tijekom plovidbe to ne znači da morate vuči težak vanbrodski motor do svog plovila, zbog toga su F8 i F9.9 savršeno prijenosni. Otkrijte rad ovih motora tih poput šapta sa malom potrošnjom goriva te sa uglađenom i pouzdanom snagom te impresivnim okretnim momentom. Yamaha CDI sustav paljenja osigurava pokretanje svaki put, sa okretnom ručkom i F-N-R sustavom prijenosa, sve to doprinosi jednostavnom i sigurnom rukovanju. Ovo su idealni motori za ribolov ili familijarnu plovidbu – ili ako koristite svoje plovilo kao pouzdanog radnog partnera.

Bilo da želite zabavu na svom plovilu – ili ste zaposleni profesionalac – odaberite motor s kojim ćete u potpunosti iskoristite vrijeme provedeno u plovidbi. Svaki motor iz Yamaha proizvodnog programa koristi najnoviju brodsku tehnologiju, strukturu motora i domišljati sustav usisa i ispuha. Bez kompromitiranja snage, performansi i upotrebljivosti, naši posebno osmišljeni motori doprinose i očuvanju okoliša korištenjem nove tehnologije čistog sagorijevanja.

Kompaktan dizajn motora

Ovi su motori iznimno kompaktni i učinkoviti sa 2 cilindra i SOHC (Single Overhead Camshaft) konfiguracijom. F9.9 ima duži hod klipa, time i povećanu zapreminu. Rezultat je veća snaga i okretni moment.

Zaštita od pokretanja u brzini

Sa ovolikom snagom, pogrešno pokretanje može biti neugodno iskustvo. Ali sa zaštitom od pokretanja u brzini ne morate više brinuti. Na modelima sa ručnim pokretanjem, pokretač je blokiran kada je uključen bilo koji mod pogona osim praznog hoda. Na modelima sa električnim pokretanjem napajanje elektropokretača se isključuje sve dok se ne odabere prazan hod.

Sustav pogona u plitkoj vodi

Sa sigurnošću vozite prema obali zahvaljujući sustavu plitkog vodenog pogona. Budući da nudi zaštitu Vašem propeleru, odsada možete doći dovoljno blizu obale

CDI sustav paljenja

Kako bi zabava mogla započeti odmah, sustavi paljenja izrađeni su od čvrstih komponenti. Bez pomičnih dijelova, osiguravaju pouzdano pokretanje i konzistentne performanse pri svakom korištenju – to su karakteristike svakog Yamaha vanbrodskog motora.

Yamaha 4-taktna prednost

Yamaha vanbrodski motori kombiniraju malu težinu, kompaktnost i pouzdanost naših originalnih 2-taktnih modela sa svim prednostima 4-taktne tehnologije – ekonomičnom potrošnjom goriva, uglađenim radom, zaštiti okoliša.

Yamaha idealna anti-korozivna zaštita

Potreban Vam je motor u kojeg se možete pouzdati, Yamaha vanbrodski motori poznati su po svojoj pouzdanosti i zadržavanju vrijednosti. Osim što jedinstvena YDC-30 aluminijska legura štiti vanjske dijelove motora, cinčani premaz, visokokvalitetni nehrđajući čelik i 5-slojni vanjski premaz nude dugotrajnu zaštitu iznutra i izvana.

Detalji:

– Kompaktan i učinkovit dizajn agregata

– CDI sustav paljenja za lako pokretanje u svim uvjetima

– Snažna ručka za upravljanje

– F-N-R sustav pogona za lakšu kontrolu

– Sustav ispiranja slatkom vodom

– Yamaha idealna anti-korozivna zaštita

– Sustav pogona u plitkoj vodi

– Najtiši motori u svojoj klasi

– Pouzdana snaga i impresivan okretni moment

– Fantastična ekonomičnst goriva

– Male emisije štetnih plinova

– Zaštita od pokretanja u brzini

 

Trenutna akcija:

– Nulti servis i montaža gratis !!!

– Prilikom prvog servisa nakon 20 sati rada, naplaćujemo samo materijal !!!

– Garancija 3 godine !!!

 

Više informacija

AKCIJSKA CIJENA ZA GOTOVINU:20.757,00 kn
Tip agregata:4 takta
Zapremina:212 ccm
Promjer x hod:56.0 mm x 43.0 mm
Maximalna snaga:5.9 kW / 5.500 okr/min
Puni gas:5.000 - 6.000 okr/min
Podmazivanje:Mokri karter
Napajanje gorivom:Rasplinjač
Sustav paljenja:CDI
Sustav pokretanja:Ručno
Prijenosni omjer:2.08 (27/13)
Osovina:S: 431 mm L: 558 mm
Težina (kg):41
Spremnik za gorivo:Vanjski 12 lit
Spremnik za ulje:0.8 lit
Sustav upravljanja:Daljinska komanda
Trim i Tilt sustav:Ručni
Punjenje / Alternator:12V - 6A
Kontrola gasa i mjenjača:Daljinska komanda
Zakretanje nosača:Da
Kompozitna osovina:Da
Propeler protiv zaplitanja trave:Da
Modulacija pulsa:Da
Garancija:3 godine

 

Share this post