YAMAHA F4BMHS/L

Opis

Otkrijte motore tako lagane da ih možete nositi do obale ili na palubu svog većeg plovila. F4, F5 i F6 lako se skladište, koriste i pokreću te nude snagu i pouzdanost koja Vam omogućuje sigurnu plovidbu. Kompaktne dimenzije i velike drške čine ih lako prenosivima, a pokretanje je jednostavno s CDI sustavom paljenja. Tijekom plovidbe biti ćete oduševljeni malom potrošnjom goriva jednostavnim rukovanjem, reduciranom bukom i vibracijama te cjelokupnom pouzdanošću. Bilo da ste ljubitelj ribolova koji traži jednostavnost ili vlasnik jahte koji traži spretni pomoćni prijevoz – F4, F5 i F6 nude idealno rješenje.

Bilo da želite zabavu na svom plovilu – ili ste zaposleni profesionalac – odaberite motor s kojim ćete u potpunosti iskoristite vrijeme provedeno u plovidbi. Svaki motor iz Yamaha proizvodnog programa koristi najnoviju brodsku tehnologiju, strukturu motora i domišljati sustav usisa i ispuha. Bez kompromitiranja snage, performansi i upotrebljivosti, naši posebno osmišljeni motori doprinose i očuvanju okoliša korištenjem nove tehnologije čistog sagorijevanja.

Inteligentni pokrov sive boje i najnoviji dizajn grafika

F5-1

Sukladno njihovom jedinstvenom karakteru, modeli F4, F5 i F6 izgledaju vrlo elegantno, s inteligentnim gornjim pokrovima sive boje te najnovijom generacijom stila i grafike tvrtke Yamaha. To je osvježavajući dizajn koji odražava zaigranost, zabavu i avanturu ovih kompaktnih i prenosivih agregata..

Sustav skladištenja u tri pozicije

F5-3

Kada želite skladištiti svoj motor, zadnja stvar koja Vam tada treba neuredno je curenje ulja. Yamaha jedinstveni sustav oduška dozvoljava skladištenje motora u tri pozicije bez propuštanja ulja.

Jednostavan za nošenje

F5-2

Ako želite zaploviti odmah, prenosivost je važna. F4, F5 i F6 jedinstveni su u lakoći nošenja, sa kompaktnim ručkama koje mogu koristiti dvije osobe. Jednostavno ih donesite do svog plovila.

Podešavanje upravljanja i gasa

F4, F5 i F6 iznimno su jednostavni za rukovanje zahvaljujući ručici i podešavanju frikcije. Na taj način možete jednostavno podesiti upravljanje ili gas tijekom plovidbe te osigurati izvrsnu stabilnost i kontrolu čak i pri visokim brzinama.

CDI sustav paljenja

Kako bi zabava mogla započeti odmah, sustavi paljenja izrađeni su od čvrstih komponenti. Bez pomičnih dijelova, osiguravaju pouzdano pokretanje i konzistentne performanse pri svakom korištenju – to su karakteristike svakog Yamaha vanbrodskog motora.

Ugrađeni spremnik goriva

Praktični ugrađeni spremnik goriva zapremine 1.1 litre izuzetno je jednostavan i ne zauzima previše prostora te Vam u plovilu ostaje više mjesta za opremu poput kutije s mamcima, dodatnog hladnjaka za piće i slično. Za dulje plovidbe jednostavno priključite dodatni spremnik goriva i prebacite ventil za dovod goriva.

Pomoćna pumpa za gorivo

Unutar pokrova, mala pomoćna pumpa goriva ugrađena je u sustav dovoda prije rasplinjača. Ova promišljena karakteristika osigurava dovod goriva u sustav kako bi se motor pokrenuo svaki put, čak i nakon dužeg skladištenja.

Yamaha idealna anti-korozivna zaštita

Potreban Vam je motor u kojeg se možete pouzdati, Yamaha vanbrodski motori poznati su po svojoj pouzdanosti i zadržavanju vrijednosti. Osim što jedinstvena YDC-30 aluminijska legura štiti vanjske dijelove motora, cinčani premaz, visokokvalitetni nehrđajući čelik i 5-slojni vanjski premaz nude dugotrajnu zaštitu iznutra i izvana.

 

Detalji:

– Osvježena boja agregata u dvije nijanse s bijelim završnim pokrovom motora

– Jedinstven sustav skladištenja u 3 pozicije, bez propuštanja ulja

– Priručna pomoćna pumpa za gorivo ispod pokrova

– Velike drške za jednostavno prenošenje

– CDI sustav paljenja za jednostavno pokretanje u svim uvjetima

– Jednostavna ručka za upravljanje i praktična poluga odabira pogona

– Uživajte još više, smanjili smo vibracije i razinu buke

– Trajna vrijednost i izdržljivost

– Lagan za prijenos, kompaktna veličina

– Ugrađen 1.1 litarski spremnik goriva

– Poseban sustav izgaranja plinova

– Yamaha limitator broja okretaja

 

Trenutna akcija:

– Nulti servis i montaža gratis !!!

– Prilikom prvog servisa nakon 20 sati rada, naplaćujemo samo materijal !!!

– Garancija 3 godine !!!

Više informacija

AKCIJSKA CIJENA ZA GOTOVINU:9.437,00 kn
Tip agregata4 takta
Zapremina139 ccm
Promjer x hod62.0 mm x 46.0 mm
Maximalna snaga2.9 kW / 5.000 okr/min
Puni gas4.000 - 5.000 okr/min
PodmazivanjeUljna pumpa
Napajanje gorivomRasplinjač
Sustav paljenjaCDI
Sustav pokretanjaRučno
Prijenosni omjer2.08 (27/13)
OsovinaS: 381 mm L: 508 mm
Težina (kg)27
Spremnik za gorivo1.1 lit
Spremnik za ulje0.6 lit
Sustav upravljanjaOkretna ručka
Trim i Tilt sustavRučni
Punjenje / Alternator12V - 6A (opcija)
Kontrola gasa i mjenjačaOkretna ručka FNR
Zakretanje nosačaDa
Kompozitna osovinaDa
Propeler protiv zaplitanja traveDa
Modulacija pulsaDa
Garancija3 godine

Share this post