YAMAHA F40FEHDS/L

Opis

Lagani modeli F40 i F30 imaju veliku snagu i dizajnirani su za jednostavnu montažu i rukovanje. Osim toga, izuzetno su pouzdani. EFI sustav pruža impresivnu snagu pri velikim brzinama sa izvrsnim okretnim momentom na srednjem broju okretaja – zajedno s niskom potrošnjom goriva. PrimeStart™ sustav čini pokretanje jednostavnim poput pokretanja automobila – budući da se radi o Yamaha tehnologiji to znači; prvi put, i svaki put. Naš jedinstveni Trim & Tilt sustav pruža Vam potpunu kontrolu. Tu je i dodatna sigurnost koju pruža Y-COP (Yamaha Customer Outboard Protection) sustav koji štiti Vaš motor pomoću daljinskog prekidača i imobilizatora, kao kod automobila.

Bilo da želite zabavu na svom plovilu – ili ste zaposleni profesionalac – odaberite motor s kojim ćete u potpunosti iskoristite vrijeme provedeno u plovidbi. Svaki motor iz Yamaha proizvodnog programa koristi najnoviju brodsku tehnologiju, strukturu motora i domišljati sustav usisa i ispuha. Učinkovite performanse postignute su sustavom mikro-računala koje nadgleda rad motora – od smjese goriva i zraka do učinkovitog sagorijevanja i rasporeda održavanja. Bez kompromitiranja snage, performansi i upotrebljivosti, naši posebno osmišljeni motori doprinose i očuvanju okoliša korištenjem nove tehnologije čistog sagorijevanja.

EFI sustav

Ovi modeli koriste mnoštvo inovativnih i naprednih tehnologija za optimizaciju procesa sagorijevanja, uključujući dokazani EFI sustav elektronski kontroliranog ubrizgavanja goriva u više točaka. EFI sustav radi zajedno s mikro-računalom koje analizira i prilagođava smjesu goriva/zraka kako bi se osiguralo trenutno pokretanje, odličan odaziv gasa i ekološki prihvatljivo, učinkovito sagorijevanje.

Digitalni mrežni mjerači

Kao i svi izvanbrodski motori sa EFI sustavom modeli F30/F40 daju NMEA kompatibilne podatke za digitalne mrežne mjerače koji se lako očitavaju. Među dostupnim instrumentima je višefunkcijski tahometar koji prikazuje br/okr, sate, kut trima, tlak ulja i lampice upozorenja te mjerač brzine/goriva za brzinu, kapacitet spremnika za gorivo i podatke o potrošnji goriva.

Yamaha Customer Outboard Protection (Y-COP) sustav protiv neovlaštene upotrebe i krađe

Imobilizacijski sustav Yamaha Costumer Outboard Protection (Y-COP) jednostavan je, lako se koristi i izuzetno je učinkovit – kompaktan i jednostavan daljinski upravljač zaključava i otključava motor pritiskom tipke. To sprječava neovlašteno korištenje vašeg vanbrodskog motora i daje Vam dodatnu sigurnost kada ostavite svoje plovilo bez nadzora.

Mikro-računalo ECM (upravljački modul motora)

Pouzdano mikro-računalo “mozak” je Vašeg motora. Ono neprestano nadzire sve ulazne podatke i postavke, čime omogućuje uglađen rad motora te optimalna, vremenski regulirana paljenja – kao i automatsko pokretanje alarmnih i zaštitnih sustava.Prikladno smješten priključak/konektor dopušta ovlaštenim Yamaha prodavačima utvrđivanje i detektiranje svakog problema.

Yamaha idealna anti-korozivna zaštita

Potreban Vam je motor u kojeg se možete pouzdati, Yamaha vanbrodski motori poznati su po svojoj pouzdanosti i zadržavanju vrijednosti. Osim što jedinstvena YDC-30 aluminijska legura štiti vanjske dijelove motora, cinčani premaz, visokokvalitetni nehrđajući čelik i 5-slojni vanjski premaz nude dugotrajnu zaštitu iznutra i izvana.

Trim & Tilt sustav

Otkrijte svestranost i snagu Yamaha motora. Brz odaziv pritiskom na tipku čini podešavanje sustava trima i tilta brzim i jednostavnim. Iskusite raspon trima od -4° do +16°, s negativnim postavkama koje poboljšavaju ubrzanje i omogućava brže glisiranje.

Sustav ispiranja svježom vodom

Lako dostupan konektor s prednje strane omogućava jednostavno ispiranje soli i prljavštine slatkom vodom bez potrebe za pokretanjem motora: jednostavno spojite crijevo i spremni ste za rad. Na taj vrlo učinkovit način smanjujete mogućnost korozije i produžujete vijek trajanja vanbrodskom motoru.

Detalji:

– EFI sustav za čiste i učinkovite performanse

– Kompatibilnost sa Yamaha mrežnim mjeračima

– Y-COP sustav “Yamaha Customer Outboard Protection”

– PrimeStart™ sustav

– “Variable trolling” promjenjivi broj okretaja

– Trim & Tilt sustav

– Yamaha idealan anti-korozivna zaštita

 

Trenutna akcija:

– Nulti servis i montaža gratis !!!

– Prilikom prvog servisa nakon 20 sati rada, naplaćujemo samo materijal !!!

– Garancija 3 godine !!!

Više Informacija

AKCIJSKA CIJENA ZA GOTOVINU:43.414,00 kn
Tip agregata:4 takta
Zapremina:747 ccm
Promjer x hod:65.0 mm x 75.0 mm
Maximalna snaga:29.4 kW / 5.500 okr/min
Puni gas:5.000 - 6.000 okr/min
Podmazivanje:Uljna pumpa
Napajanje gorivom:Direktno ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja:CDI
Sustav pokretanja:Električno
Prijenosni omjer:2.00 (26/13)
Osovina:S:381 mm L: 508 mm
Težžina (kg):97
Spremnik za gorivo:Vanjski 25 lit
Spremnik za ulje:1.5 lit
Sustav upravljanja:Okretna ručka
Trim i Tilt sustav:Hydro Tilt
Punjenje / Alternator:12V - 17A
Kontrola gasa i mjenjača:Okretna ručka
Garancija:3 godine

Share this post