YAMAHA F20BEHL

Opis

Ako želite pobjedničku kombinaciju, jednostavno rukovanje, uglađenu snagu i izvrsno rukovanje, ne tražite dalje od F15, F20 ili F25. Ovi svestrani 4-taktni motori sa dva cilindra nude optimalan omjer snage i težine, zajedno s izuzetno niskom potrošnjom goriva. Također, štite okoliš sa manjim emisijama štetnih plinova. Uživajte u ekstra pogodnostima koje dolaze sa Yamaha vanbrodskim motorima – kompjuterski kontrolirano paljenje, poseban sustav pogona i ispuh velikog kapaciteta – što je uobičajeno za veće motore. Za profesionalce ili za slobodno vrijeme, ovi vanbrodski motori će Vas oduševiti.

Bilo da želite zabavu na svom plovilu – ili ste zaposleni profesionalac – odaberite motor s kojim ćete u potpunosti iskoristite vrijeme provedeno u plovidbi. Svaki motor iz Yamaha proizvodnog programa koristi najnoviju brodsku tehnologiju, strukturu motora i domišljati sustav usisa i ispuha. Učinkovite performanse postignute su sustavom mikro-računala koje nadgleda rad motora – od smjese goriva i zraka do učinkovitog sagorijevanja i rasporeda održavanja. Bez kompromitiranja snage, performansi i upotrebljivosti, naši posebno osmišljeni motori doprinose i očuvanju okoliša korištenjem nove tehnologije čistog sagorijevanja.

Sustav ispiranja svježom vodom

Lako dostupan konektor s prednje strane omogućava jednostavno ispiranje soli i prljavštine slatkom vodom bez potrebe za pokretanjem motora: jednostavno spojite crijevo i spremni ste za rad. Na taj vrlo učinkovit način smanjujete mogućnost korozije i produžujete vijek trajanja vanbrodskom motoru.

Alternatori velike snage

Nikada nemojte ostati bez snage za pokretanje. Alternator velike snage osigurava stalnu snagu potrebnu za pokretanje motora – čak i nakon duljeg perioda rada u praznom hodu ili pri niskim brojevima okretaja te prilikom korištenja nekoliko električnih uređaja.

PrimeStart™ sustav

Pokrenite vanbrodski motor jednostavno kao i automobil – čak i kad je motor hladan. Ekskluzivni sustav PrimeStart™ osigurava pokretanje motora iz prvog pokušaja svaki put kada koristite električno ili ručno paljenje.

Sustav pogona u plitkoj vodi

Sa sigurnošću vozite prema obali zahvaljujući sustavu plitkog vodenog pogona. Budući da nudi zaštitu Vašem propeleru, odsada možete doći dovoljno blizu obale.

Zaštita od pokretanja u brzini

Sa ovolikom snagom, pogrešno pokretanje može biti neugodno iskustvo. Ali sa zaštitom od pokretanja u brzini ne morate više brinuti. Na modelima sa ručnim pokretanjem, pokretač je blokiran kada je uključen bilo koji mod pogona osim neutrala. Na modelima sa električnim pokretanjem napajanje pokretača je izolirano sve dok se ne odabere neutral mod.

Podešavanje frikcije kod upravljanja i podešavanja gasa

Modeli F20 i F15 nevjerojatno su jednostavni za rukovanje i to zahvaljujući komandama montiranim sprijeda i podešavanju trenja kod upravljanja i doziranju gasa. Podešavanja se mogu provoditi i mijenjati tijekom plovidbe budući sa su stabilnost i kontrola zajamčeni, čak i pri velikim brzinama.

Detalji:

– Optimalni omjer snage i težine

– PrimeStart™ sustav za lako pokretanje

– CDI sustav paljenje

– Alternator velike snage

– Ručno i električno pokretanje

– Zaštita od pokretanja u brzini

– Yamaha idealna anti-korozivna zaštita

– Jednodjelni pokrov

– Poseban sustav izgaranja plinova

 

Trenutna akcija:

– Nulti servis i montaža gratis !!!

– Prilikom prvog servisa nakon 20 sati rada, naplaćujemo samo materijal !!!

– Garancija 3 godine !!!

Više informacija

AKCIJSKA CIJENA ZA GOTOVINU:22.795,00 kn
Tip agregata:4 takta
Zapremina:362 ccm
Promjer x hod:63.0 mm x 58.1 mm
Maximalna snaga:14.7 kW / 5.500 okr/min
Puni gas:5.000 - 6.000 okr/min
Podmazivanje:Mokri karter
Napajanje gorivom:Rasplinjač
Sustav paljenja:CDI
Sustav pokretanja:Električno
Prijenosni omjer:2.08 (27/13)
Osovina:565 mm
Težina (kg):55
Spremnik za gorivo:Vanjski 25 lit
Spremnik za ulje:1.8 lit
Sustav upravljanja:Daljinska komanda
Trim i Tilt sustav:Ručni
Punjenje / Alternator:12V - 10A
Kontrola gasa i mjenjača:Daljinska komanda
Zakretanje nosača:Da
Kompozitna osovina:Da
Propeler protiv zaplitanja trave:Da
Modulacija pulsa:Da
Garancija:3 godine

Share this post