YAMAHA F2.5BMHL

Opis

F2.5 nudi savršen način za uživanje, pretvarajući čak i najkraću plovidbu u ugodnu avanturu. Ispod kape krije se Yamaha 4-taktna tehnologija. Ovaj motor je i snažan – uvijek osigurava dovoljno snage da vas odvede gdje Vi to želite. Karakteristike poput izvanrednog rukovanja, mogućnosti manevriranja i pouzdanost dolaze kao standard, zajedno sa jednostavnim kontrolama i performansama bez vibracija. Velika drška za nošenje čini ovaj motor lakim za prijenos i jednostavnim za uporabu. Ovo je također idealan pomoćni motor za vlasnike jahti i većih plovila.

Bilo da želite zabavu na svom plovilu – ili ste zaposleni profesionalac – odaberite motor s kojim ćete u potpunosti iskoristite vrijeme provedeno u plovidbi. Svaki motor iz Yamaha proizvodnog programa koristi najnoviju brodsku tehnologiju, strukturu motora i domišljati sustav usisa i ispuha. Bez kompromitiranja snage, performansi i upotrebljivosti, naši posebno osmišljeni motori doprinose i očuvanju okoliša korištenjem nove tehnologije čistog sagorijevanja.

360° upravljanje

Zaplovite s F2.5 i ubrzo ćete cijeniti jednostavno rukovanje. 360º upravljanje nudi izvrsno manevriranje. To znači da je puni potisak za vožnju unazad uvijek dostupan.

Ugrađeni spremnik goriva

Praktični ugrađeni spremnik goriva izuzetno je jednostavan i ne zauzima previše prostora te Vam u plovilu ostaje više mjesta za opremu poput kutija s mamcima, dodatnog hladnjaka za piće i slično.

Snažna ručka za upravljanje

Ručka za upravljanje sa okretnim gasom nudi jednostavno rukovanje dok je bočni mjenjač također jednostavan za korištenje.

Zaštita od pokretanja u brzini

Sa ovolikom snagom, pogrešno pokretanje može biti neugodno iskustvo. Ali sa zaštitom od pokretanja u brzini ne morate više brinuti. Na modelima sa ručnim pokretanjem, pokretač je blokiran kada je uključen bilo koji mod pogona osim neutrala.

Podešavanje frikcije kod upravljanja

Vidjeti ćete kako je F2.5 nevjerojatno lagan za rukovanje zahvaljujući ručki za upravljanje i podešavanju frikcije te podešavanju gasa. Zaista jednostavno možete podesiti upravljanje i gas tijekom plovidbe, bez gubitka nadzora čak i kod većih brzina.

Yamaha idealna anti-korozivna zaštita

Potreban Vam je motor u kojeg se možete pouzdati, Yamaha vanbrodski motori poznati su po svojoj pouzdanosti i zadržavanju vrijednosti. Osim što jedinstvena YDC-30 aluminijska legura štiti vanjske dijelove motora, cinčani premaz, visokokvalitetni nehrđajući čelik i 5-slojni vanjski premaz nude dugotrajnu zaštitu iznutra i izvana.

Sustav pogona u plitkoj vodi

Sa sigurnošću vozite prema obali zahvaljujući sustavu plitkog vodenog pogona. Budući da nudi zaštitu Vašem propeleru, odsada možete doći dovoljno blizu obale.

 

Detalji:

– TCI sustav paljenja za najveću pouzdanost

– Snažna ručka s gasom na okretanje

– Jednostavan bočni izbor brzina

– F-N (naprijed – neutralno) brzine za jednostavno upravljanje

– Podešavanje frikcije za bolju upravljivost

– Jake, lagane ručke za prijenos

– Poseban sustav izgaranja

– Termostatički motor hlađen vodom

 

Trenutna akcija:

– Nulti servis i montaža gratis !!!

– Prilikom prvog servisa nakon 20 sati rada, naplaćujemo samo materijal !!!

– Garancija 3 godine !!!

 

Više informacija

Cijena za gotovinu7.300 Kn (sa PDV-om)
Tip agregata4 takta
Zapremina72 ccm
Promjer x hod54.0 mm x 31.5 mm
Maximalna snaga1.8 kW / 5.500 okr/min
Puni gas5.250 - 5.750 okr/min
PodmazivanjeZapljuskivanjem
Napajanje gorivomRasplinjač
Sustav paljenjaTCI
Sustav pokretanjaRučno
Prijenosni omjer2.08 (27/13)
OsovinaS: 381 mm L: 508 mm
Težina (kg)17
Spremnik za gorivo0.9 lit
Spremnik za ulje0.4 lit
Sustav upravljanjaOkretna ručka
Trim i Tilt sustavRučni
Kontrola gasa i mjenjačaOkretna ručka FNR
Zakretanje nosačaDa
Kompozitna osovinaDa
Propeler protiv zaplitanja traveDa
Modulacija pulsaDa
Garancija3 godine

Share this post