YAMAHA ATV VOZILA – SPORT AND LEISURE – YFZ 50

YAMAHA ATV VOZILA – SPORT AND LEISURE – YFZ 50

Opis

Svojim kompaktnim tijelom, jednostavnim kontrolama i automatskim agregatom od 49 ccm, model YFZ50 savršen je za početnike. Napravljen je za djecu od 6 do 9 godina starosti; ovo mini vozilo ATV pruža sate obiteljske zabave. Sigurnost vam je na prvom mjestu, a novi model YFZ50 sadrži niz funkcija koje roditeljima omogućuje visoku razinu kontrole. Brzina se može ograničiti vijkom blokade i prekidačem za ograničenje broja okretaja, a sigurnosnom uzicom koja je povezana sa sklopkom za potezanje možete odmah isključiti agregat. Jednostavan za upotrebu, zabavne vožnje i jednostavan za održavati; model Yamaha YFZ50 pravi je odabir za odgovorne osobe, a svojim racer stilom inspiriranim modelom YFZ450R, ovo mini ATV vozilo želi svako dijete!

U tvrtci Yamaha poznati smo po izgradnji nekih od najuspješnijih sportskih vozila ATV i vozila ATV za slobodne aktivnosti, a novim modelom za početnike od 6 do 9 godina života i najmlađi članovi će osjetiti uzbuđenje. Kompaktni model YFZ50 stvoren je na temelju istih visokih standarda kao i modeli poput najprodavanijega YFZ450R. I to se i vidi. Sadrži oklop koji stilom sliči na trkaće modele, a pogoni ga 4-taktni agregat od 49 ccm koji je jednostavan za održavanje i sadrži automatski mjenjač te električno pokretanje; ovo mini vozilo ATV koje je jednostavno za upotrebu pruža veliku zabavu vašim obiteljima. Pruža vam vodeći u klasi stil uz Yamaha pouzdanost i kvalitetu; model YFZ50 predstavlja vozilo ATV koje je jednostavno imati i u kojem ćete uživati.
 


 

Kompaktni oklop stila racer stila modela YFZ450R

2017-yamaha-yfz50-eu-racing-blue-detail-001

Model YFZ50 opremljen je kompaktnim oklopom koji je namijenjen vozačima od 6 do 9 godina. Fleksibilne plastične ploče imaju glatke rubove za dodatnu sigurnost, a prostrano mjesto za vozača prikladno je za djecu svih veličina. Oblikovan baš poput racer Yamaha modela YFZ450R, ovo je stvar snova!

Jednostavna i zabavna vožnja

2017-yamaha-yfz50-eu-racing-blue-detail-002

Sve u modelu YFZ50 oblikovano je za jednostavnu vožnju i upotrebu. Poluge za kočenje postavljene na ručke djeluju na isti način kao i na biciklu zbog čega je novim vozačima jednostavno voziti; električno pokretanje omogućuje jednostavno i brzo uključivanje. Sadrži automatiziran CVT mjenjač s V-remenom – model YFZ50 je dječja igra!

Sigurnosne značajke roditeljskoga nadzora

2017-yamaha-yfz50-eu-racing-blue-detail-003

Model YFZ50 je oblikovan za potpuni nadzor roditelja nad svojom djecom. Vijak graničnika gasa prilagođava ubrzanje i veliku brzinu svakoj razini znanja vozača, a električni graničnik možete uključiti kako biste ograničili broj okretaja motora. Sigurnosnom uzicom možete odmah ograničiti broj okretaja agregata ako je to potrebno.

Dizajn za jednostavno održavanje

2017-yamaha-yfz50-eu-racing-blue-detail-004

Model YFZ50 oblikovan je za sate i sate obiteljske zabave, a tu je i jednostavno održavanje, čak i za one roditelje koji nemaju iskustva s vozilima ATV. Automatski mjenjač znači da nema spojke za prilagodbu, a zračni filtar možete pregledati i očistiti bez potrebe za alatima. Sama vožnja i užitak!

Pouzdani agregat 49 ccm s automatskim mjenjačem

2017-yamaha-yfz50-eu-racing-blue-detail-005

Ovo vozilo ATV za početnike pogoni 4-taktni SOHC agregat 49 ccm hlađen zrakom uz pouzdanu, glatku i upravljivu snagu, zbog čega je ovo savršen izbor za mlade vozače početnike. Opremljen je CVT automatskim mjenjačem s V-remenom koji je jednostavno za održavati; ovaj će vam stroj omogućiti sate zabave!

Jednostavan prijenos

2017-yamaha-yfz50-eu-racing-blue-detail-006

Dug je samo 1250 mm i širok 820 mm; kompaktni model YFZ50 možete lako staviti u kombi ili nekim drugim vozilom, pa čak i u terenskom vozilu, zbog čega ga je jednostavno prenositi do trkaćih staza ili područja za vožnju. Parkirnim kočnicama sprečava se kretanje prilikom prijevoza, a stražnjom ručkom za hvatanje i prednjom ručkom za prijenos možete ga lako staviti u prijevozno sredstvo i izvaditi iz njega.

 

Detalji:

– Kompaktno i okretno vozilo ATV za djecu od 6 do 9 godina

– Jednostavne upotrebe, zabavan za vožnju i jednostavno održavanje

– Savršen za početnike koji prvi put voze vozilo ATV

– Kvaliteta, pouzdanost i potpora Yamaha

– Vijak za blokadu gasa kojim upravljaju roditelji

– Graničnik s prekidačem kojim ograničavate maksimalnu brzinu agregata

– Sigurnosna uzica s otvorom za potpuni roditeljski nadzor

– Stil inspiriran sportskim modelom YFZ450R

– 4-taktni motor od 49 ccm hlađen zrakom i jednostavan za održavanje

– Glatko ubrzavanje zahvaljujući automatskom CVT prijenosom s V-remenom

– Poluge za kočenje postavljene na ručke

– Električno pokretanje i sustav pogona nožnom pedalom
 
 

Više informacija

Tip agregata:Jednocilindričan, 4-takta, zračno hlađenje, SOHC, 2 ventila
Zapremina:49.4 ccm
Promjer x hod:39.0 mm x 41.4 mm
Podmazivanje:Mokri karter
Napajanje gorivom:V12 x 1
Sustav paljenja:CDI
Sustav pokretanja:Električno i nožno
Sustav prijenosaAutomatski s V-remenom
Pogon:2WD
Spremnik za gorivo:5.8 lit
Sustav prednjeg ovjesa:Single A-arm, 60 mm wheel travel
Sustav stražnjeg ovjesa:Njihajuča ruka, 51 mm wheel travel
Prednja kočnica:Bubanj kočnice
Stražnja kočnica:Jednostrukimehanički bubanj
Prednja guma:AT16x6.5-7
Stražnja guma:N/A
Ukupna dužina:1.250 mm
Ukupna širina:820 mm
Ukupna visina:770 mm
Visina sjedala:585 mm
Međuosovinski razmak:830 mm
Min. udaljenost od tla:88 mm
Ukupna težina:100 kg

Share this post