YAMAHA ATV VOZILA – SPORT AND LEISURE – YFM 90R

YAMAHA ATV VOZILA – SPORT AND LEISURE – YFM 90R

Opis

Možda je YFM90R manjih dimenzija no dostupan je s nekoliko značajki koje se mogu pronaći na većim modelima uključujući neovisni prednji ovjes s dvostrukom A-rukom, stražnjom disk kočnicom, CVT mjenjačem i električnim pokretanjem. YFM90R balansira snagu i mnogobrojne značajke za Vašu potpunu bezbrižnost. CDI podešava snagu agregata kako bi se prilagodila različitim mogućnostima vožnje, dok parkirna kočnica na upravljaču osigurava da YFM90R ostane točno tamo gdje ste ga i ostavili. Potpuno automatski prijenos čini ga još jednostavnijim za vožnju i to je ono što model YFM90R čini ATV vozilom za djecu kojeg vole i odrasli.

Istraživanje, svijet zabave i uzbudljivo iskustvo u prirodi s prijateljima – sve to vam jamče Yamaha ATV vozila za slobodno vrijeme. Možete birati između sportskih i radnih modela. Od osnovnih modela do modela za iskusnije vozače. Postoji ATV vozilo za svačiji ukus i iskustvo u vožnji. Svako ATV vozilo raspolaže tehnologijom i ergonomijom koja mu pomaže u svladavanju svih uvjeta na koje naiđe kako biste mogli uživati u prirodi na opušten i ugodan način. A budući da naša ATV vozila troše malo goriva i zahtjevaju minimalno održavanje, Vi i Vaši prijatelji vozači možete se jednostavno prepustiti avanturama i učiniti ih nezaboravnim.

 


 

Jednostavan prijenos

2017-yamaha-yfm90-eu-racing-blue-detail-001

Potpuno automatski mjenjač omogućuje još jednostavniju vožnju s YFM90R, što je izvrsno za mlade i neiskusne vozače. To je posebno korisno na duže pruge, kada izmijene brzina postanu zamorne.

Električno pokretanje

2017-yamaha-yfm90-eu-racing-blue-detail-002

Pokretanje je jednostavno poput rukovanja i održavanja. Nema potrebe za brigu o nožnom pokretanju, jednostavno pritisnite električno pokretanje i YFM90R će jurnuti u zabavu. Idealan je za vozače od 10 godina i starije.

Prema naprijed, neutralno i unatrag

2017-yamaha-yfm90-eu-racing-blue-detail-003

YFM90R opremljen je ručicom za brzine naprijed/neutralno/natrag koja pruža dodatnu ugodnost u vožnji.

Podesiv ovjes dugog hoda

2017-yamaha-yfm90-eu-racing-blue-detail-004

Ovjesom dugog hoda gume su u stalnom dodiru s tlom čak i na zahtjevnom terenu. Neovisan prednji ovjes znači da kretanje jednog prednjeg kotača nije ovisno o drugom. To poboljšava rukovanje tako da model YFM90R točnije i ravnije otkriva neravan teren radi veće udobnosti i kontrole.

Široka šasija i velika udaljenost od tla

2017-yamaha-yfm90-eu-racing-blue-detail-005

Kompaktan dizajn motora i ovjes dugog hoda drže Yamahin ATV u vožnji iznad neravnog tla. Širok okvir osigurava izvanrednu stabilnost. Čvrste zaštitne ploče pomažu u zaštiti agregata ATV-a te okvira od oštećenja, ako dođe do prepreke..

Ergonomski oblik

2017-yamaha-yfm90-eu-racing-blue-detail-006

Upravljanje ATV-om zahtijeva rad neobične kombinacije mišića. YFM90R je dizajniran za prilagodbu vozačima svih vrsta i težina tijela koji imaju 10 godina ili su stariji.

Motor se lako održava

2017-yamaha-yfm90-eu-racing-blue-detail-007

Klinci žele ATV koji je spreman za vožnju, kad god to oni požele. YFM90R koristi jednocilindrični, 4-taktni motor 88 ccm koji je posebno oblikovan tako da zahtijeva minimalno održavanje i nudi maksimalnu pouzdanost. Prijenos snage je preko pouzdanog sustava lančanog prijenosa.

 

Detalji:

– Potpuno automatski CVT prijenos

– Električno pokretanje

– Lančani pogon

– Parkirna kočnica

– Limitator gasa

– Brzine za naprijed/neutralno/natrag

– Stražnje hidraulične disk kočnice

– Udobna ergonomija
 
 

Više informacija

Tip agregata:Jednocilindričan, 4-takta, zračno hlađenje, SOHC, 2 ventila
Zapremina:88 ccm
Promjer x hod:47,0 mm x 51,0 mm
Podmazivanje:Mokri karter
Napajanje gorivom:Rasplinjač TK SVR 22 mm
Sustav paljenja:DC-CDI
Sustav pokretanja:Električno
Sustav prijenosaAutomatski CVT
Pogon:2WD
Spremnik za gorivo:4.8 lit
Sustav prednjeg ovjesa:Neovisni dvostruka ramena, 78 mm hod
Sustav stražnjeg ovjesa:Njihajuča ruka, 83 mm hod
Prednja kočnica:Dvostruki zatvoreni bubanj
Stražnja kočnica:Zatvoreni bubanj
Prednja guma:AT18x7-8
Stražnja guma:AT18x9-8
Ukupna dužina:1.490 mm
Ukupna širina:885 mm
Ukupna visina:910 mm
Visina sjedala:654 mm
Međuosovinski razmak:1.010 mm
Min. udaljenost od tla:100 mm
Ukupna težina:120 kg

Share this post