YAMAHA JET SKI – RECREATION – VX

YAMAHA JET SKI – RECREATION – VX

Opis

Zaista nenadmašan omjer cijene i kvalitete! Osim posebno snažne HO (High Output) verzije našeg agregata TR-1 i mnoštva drugih značajki, novi VX u standardnom izdanju nudi i revolucionarnu upravljačku tehnologiju RiDE™. Taj intuitivni sustav prilagođen korisniku pruža trenutnu sigurnost i samopouzdanje čak i kod manje iskusnih vozača. Novi VX. Omogućuje svestrano i ugodno iskustvo na vodi uz nevjerojatnu pristupačnost. To ne može nijedno drugo plovilo.

Novi 3-cilindrični agregat TR-1 od 1.049 ccm

Novi VX pogoni snažna High-Output verzija našeg inovativnog 3-cilindričnog agregata Yamaha TR-1 od 1.049 ccm. Ta kompaktna i lagana jedinica uz ekonomičnost i pouzdanost daje veliku snagu i osigurava živahno ubrzanje i nalet adrenalina.  Mala težina agregata također doprinosi vrhunskoj upravljivosti, pokretnosti i uravnoteženosti.

Visokoprotočna HyperFlow pumpa ostvaruje potisak

Uzbudljivo rukovanje i izvedba te izvanredni odziv i ubrzanje zaštitni şu znakovi serije VX. Izuzetne performanse omogućava kombinacija visokoprotočnog usisa, Hyper-Flow visokotlačne turbine te impelera od nehrđajućeg čelika, smještenog unutar precizno izrađenog kućišta.

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics) (kretanje unatrag s intuitivnom elektronikom za usporavanje)

Revolucionarni sustav RiDE transformira užitak plovidbe i donosi novi osjećaj pouzdanosti svakom vozaču bez obzira na prethodno iskustvo. Jednostavno koristite ručicu gasa na desnoj strani upravljača kako bi krenuli unaprijed i ubrzali – povucite ručicu na lijevoj strani upravljača kako bi usporili ili krenuli unazad. Da, zaista je tako jednostavno!

Brz i stabilan truop od SMC-a

Yamahin materijal SMC (ukalupljeni kompozitni materijal) istovremeno je lagan i snažan te omogućuje odlično ubrzanje, veliku maksimalnu brzinu i dobru ekonomičnost. Stoga je savršen za najnoviji dizajn trupa i oklopa modela VX koji je sada širok 1,22 m, a dug 3,35 m pa i veličinom i oblikom omogućuje stabilnost i upravljivost u svim uvjetima.

Jedinstveni elektronski sustavi  za nove razine upravljanja

Najnoviji elektronički sustavi tvrtke Yamaha – standardni na vrlo pristupačnom modelu VX – pružaju zapanjujuću kombinaciju pomoći i prednosti za vozača. Obuhvaćaju elektronički hod unatrag s kontrolom proklizavanja – značajku fascinantnog sustava RiDE – kao i pouzdane podatke o agregatu i vožnji koji se prikazuju na jasnim i čitljivim zaslonima na konzoli.

Udobno dvodijelno sjedalo sa suhim spremištem

Ergonomski oblikovano dvodijelno sjedalo s preciznim prošivima istinski je inovativno. Savršeno je za plovidbu do 3 osobe, a zbog velike razine udobnosti pomislit ćete kako je napravljeno baš za vas. Uz to, ispod njega nalazi se vrlo praktičan suhi spremnik.

Višenamjenski LCD instrumenti i veliki dvostruki retrovizori

Atraktivni višenamjenski LCD instrumenti ugrađeni u modernu ploču kokpita nisu nešto što biste očekivali na tako povoljnom plovilu. Isto tako nebiste očekivali ni velike dvostruke retrovizore, no model VX opremljen je njima kako biste lakše mogli pratiti što se događa iza vas – posebno prilikom vuče daskaša ili skijaša.

Detalji:

– Visokotlačna HyperFlow pogonska pumpa

– Potpuno novi 3-cilindrični agregat velike snage TR-1 od 1.049 ccm

– Elektronski hod unatrag s kontrolom proklizavanja

– Revolucionarni sustav RiDE za intuitivno upravljanje

Više informacija

Cijena za gotovinu81.500 kn (sa PDV-om)
Ukupna dužina3.35 m
Omjer kompresije11.0 ; 1
Kapacitet putnika1 - 3 osobe
Prostor za prtljagu93.2 lit
Spremnik za gorivo70 lit
Sustav HlađenjaHlađenje tekućinom
Vrsta Pumpe155 mm Aksialni protok
Vrsta GorivaBezolovni Benzin
Spremnik za ulje3.5 lit
Ukupna širina1.22m
Težina321 kg
Tip agregata3 - cilindara, TR-1 High Output, 4-takta, DOHC, 4-ventila
Napajanje gorivomEFI
Ukupna visina1.19 m
Promjer x hod82.0 mm x 66.2 mm
Zapremina1.049 ccm

Share this post