YAMAHA JET SKI – VISOKE PERFORMANSE – FX SVHO

YAMAHA JET SKI – VISOKE PERFORMANSE – FX SVHO

Opis

Vožnja ovog plovila u agresivnom stilu koji pokorava valove izmamit će vam osmijeh na lice, ali također možete istraživati njegov opušteniji karakter, kada se pretvara u najglađe, najsnažnije plovilo za plovidbu sa sjedalom za 3 osobe koje biste mogli poželjeti, spremno da vas povede na velike avanture uz vrhunski luksuz i udobnost.

SVHO (Super Vortex High Output) agregat s prednabijanjem i lagani NanoXcel®2 trup i paluba čine idealan spoj – osiguravaju impresivnu snagu te stabilno i okretno upravljanje uz udobnu plovidbu. Najbolja tehnologija i inovacije prate vas i dalje, i to zahvaljujući našem revolucionarnom i intuitivnom upravljačkom sustavu RiDE, elektronskom hodu unatrag, funkciji Cruise-Assist i sigurnosnom sustavu daljinskog zaključavanja.

 


 

Super Vortex High Output 1.812 ccm agregat s prednabijanjem

2015-Yamaha-FX-Cruiser-SHO-EU-Pure-White-Detail-001

Ovaj dojmljivi agregat isporučuje uglađenu, upečatljivu snagu i opremljen je iznimno učinkovitim rashladnim sustavom te sustavom za usis zraka. Velika visokoprotočna Hyper-Flow pumpa pomaže pri pretvaranju te snage u zapanjujuće ubrzanje, a elektronski sustav ubrizgavanja goriva (EFI) osigurava glatki i učinkoviti izlaz snage.

NanoXcel2®. Maksimalna čvrstoća – minimalna težina

2017-yamaha-fx-sho-eu-azure-blue-metallic-detail-002

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, NanoXcel2® je impresivnih 18 % lakši od revolucionarnog izvornog materijala NanoXcel® – uz jednaku krutost i čvrstinu. Uzbudljivi trup sportskih performansi modela FX SVHO čini ga znatno lakšim te omogućava još bolje ubrzanje, veću krajnju brzinu i bolju ekonomičnost goriva.

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics)

2015-Yamaha-FX-Cruiser-SHO-EU-Pure-White-Detail-003

Revolucionarni sustav RiDE transformira užitak plovidbe i donosi novi osjećaj pouzdanosti svakom vozaču bez obzira na prethodno iskustvo. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje povucite ručicu gasa na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite ručicu na lijevoj ručki.

Elektronska kontrola gasa

2017-yamaha-fx-sho-eu-azure-blue-metallic-detail-004

Napredni sustav elektronske kontrole gasa oduševit će Vas “inteligentnim” značajkama. Koristite Cruise-Assist za odabir i održavanje željene brzine plovidbe, način rada No Wake za jednostavno navigiranje kroz područja u kojima treba održavati malu brzinu. Osim toga, elektronsko upravljana plovidba natrag sa sustavom kontrole trakcije olakšava glatko manevriranje i brzi izlaz iz tijesnih prolaza.

Elektronski sustav trima i moderni instrumenti

2016-Yamaha-FX-SHO-EU-Carbon-Metallic-with-Electric-Green-Detail-005

Elektronički sustav trima s 2 jednostavne tipke na lijevoj ručki osigurava potpuno upravljanje položajem trima u svakom trenutku. Slobodno okrećite i mijenjate položaje trima prilikom nagle promjene smjera, a zatim ih ponovo okrenite i mijenjajte kako biste se udaljili najvećom brzinom. Jasni indikatori za trim, sustav RiDE i položaji F-N-R (naprijed-neutralno-nazad) značajke su instrumenata modela FX SVHO.

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

2015-Yamaha-VXR-EU-Torch-Red-Metallic-Detail-005

Ovaj inovativni sustav prvi je takav u industriji. Jednim pritiskom tipke daljinskog upravljača aktivirat će se posebni “L” način rada (niski broj okretaja) kako bi se ograničila najveća brzina – idealno za kontrolirano upravljanje. Kako biste bili zaštićeni i bezbrižni, pritiskom druge tipke deaktivira se paljenje, čime se sprječava slučajno pokretanje ili neovlaštena plovidba.

Opremljen luksuznim i praktičnim značajkama

2017-yamaha-fx-sho-eu-azure-blue-metallic-detail-007

Od upravljača podesivog u 4 položaja i mogućnosti nagiba do udobnog, dvobojnog sjedala za 3 osobe te od velike platforme krme do široke stepenice i dvije ručke za ponovno ukrcavanje, model FX SVHO postavlja visoke standarde kad je vaš užitak na vodi u pitanju.

Spremište koje omogućuje veće avanture

2017-yamaha-fx-sho-eu-azure-blue-metallic-detail-008

Veliku smo pažnju posvetili dizajniranju mnoštvo prostora za odlaganje u naše svjetske modele serije FX od ukupnog kapaciteta od 125,5 litara za dulje i dalje avanture. Na instrumentnoj ploči nalazi se vodonepropustan pretinac (zajedno s držačem dvije boce), dostupno je i izdašno spremište ispod sjedala te izuzetno lako dostupno spremište u krmi.

 

Detalji:

– SVHO agregat od 1.812 ccm s prednabijanjem i EFI sustavom

– Iznimno lak i čvrst NanoXcel2® trup

– Revolucionarni sustav RiDE za intuitivno upravljanje

– Snažna visokoprotočna pogonska pumpa

– Cruise Assist, način rada No Wake i elektronski trim

– Prvi sustav daljinskog zaključavanja i načina rada Low-RPM Mode™

– Jedinstveni sustav podešavanj upravljača u 4 položaja

– Elektronski hod unatrag s kontrolom trakcije

– Široka stepenica na krmi i dvije ručke za ponovno ukrcavanje

– Indikatori za F-N-R (naprijed-neutralno-nazad), RiDE i električni trim

– Prostrano spremište i vodonepropusni odjeljci
 

Više informacija

Cijena za gotovinu140.900 kn (sa PDV-om)
Ukupna dužina3.56 m
Omjer kompresije8.5 ; 1
Kapacitet putnika1 - 3 osobe
Prostor za prtljagu125.5 lit
Spremnik za gorivo70 lit
Sustav HlađenjaHlađenje tekućinom
Vrsta Pumpe160 mm Aksialni protok
Vrsta GorivaBezolovni Benzin
Spremnik za ulje5.3 lit
Ukupna širina1.23 m
Težina378 kg
Tip agregata4-ventila, 4- cilindarski, 4-takta, Super Vortex High Output, DOHC
Napajanje gorivomEFI
Ukupna visina1.23 m
Promjer x hod86,0 mm x 78,0 mm
Zapremina1.812 ccm

Share this post