YAMAHA JET SKI – VISOKE PERFORMANSE – FX HO

YAMAHA JET SKI – VISOKE PERFORMANSE – FX HO

Opis

Idealan spoj dinamičnih performansi i ekonomičnosti – uz mnoštvo značajki koje će Vas sigurno oduševiti – to je FX HO. 4-taktni agregat od 1.812 ccm najnovije generacije, zajedno s visokotlačnom pumpom i naprednom elektronskom kontrolom gasa, pruža moćne, ekonomične performanse. Elegantan dugačak trup od našeg jedinstvenog, laganog NanoXcel® materijala, jamči najudobniju plovidbu i precizno upravljanje kakvo još niste iskusili.

Ugled vodećeg u svijetu mora se zaslužiti, a zahvaljujući bogatoj povijesti današnji WaveRunner modeli poznati su po svojoj okretnosti i sveobuhvatnim performansama na vodi. Zahvaljujući i predanosti u razvoju učinkovite tehnologije 4-taktnih agregata, niti jedno drugo plovilo ne može se mjeriti s WaveRunner modelima. Od jedinstvene NanoXcel® tehnologije laganog trupa do 4-taktnog 1.812 ccm agregata velike snage, tehnologija i inženjerstvo predvode na polju inovacije i naprednih rješanja. Moderan dizajn i izuzetno praktične značajke unose dojam luksuza, pa je krajnji rezultat – u elegantnom obliku modela FX HO – nenadmašan način avanturističkog cruisinga ili sportske plovidbe.

 


 

Daljinsko zaključavanje i režim rada Low-RPM Mode™

2015-Yamaha-VXR-EU-Torch-Red-Metallic-Detail-005

Ovaj inovativni sustav prvi je takav u industriji. Jednim pritiskom tipke daljinskog odašiljača aktivirat će se posebni “L” način rada (niski broj okretaja) kako bi se ograničila najveća brzina – idealno za kontrolirano upravljanje. Kako biste bili zaštićeni i bezbrižni, pritiskom druge tipke deaktivira se paljenje, čime se sprječava slučajno pokretanje ili neovlaštena plovidba

Novi sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics) (Hod unatrag s intuitivnom elektronikom za usporavanje)

2015-Yamaha-FX-Cruiser-SHO-EU-Pure-White-Detail-003

Revolucionarni novi sustav RiDE preobražava ugodu vožnje i donosi novi osjećaj pouzdanosti svakom vozaču na svakoj razini. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje povucite ručicu gasa na desnoj ruki – za usporavanje i hod unatrag povucite ručicu na lijevoj ruki. Da, zaista je tako jednostavno!

Elektronska kontrola gasa

2015-Yamaha-FX-High-Output-EU-Black-Metallic-Detail-004

Napredni sustav elektronske kontrole gasa oduševiti će Vas “inteligentnim” značajkama. “Cruise-Assist” koristite za postavljanje i održavanje određenih brzina plovidbe, način rada “No Wake Mode” za laku navigaciju kroz područja u kojima je obavezna mala brzina, a kao pomoć za glatko manevriranje, hod unatrag sa sustavom kontrole trakcije spriječit će neočekivani prekomjerni broj okretaja prilikom hoda unatrag.

Električni trim i novi instrumenti

2015-Yamaha-FX-Cruiser-SHO-EU-Pure-White-Detail-003

Novi elektronički sustav trima, sa 2 jednostavne tipke na lijevoj ruki, nudi potpuno upravljanje položajem trima u svako doba. Zamislite,možete okretati i mijenjati položaje trima prilikom nagle promjene smjera, a zatim ih ponovo okretati i mijenjati kako biste se udaljili najvećom brzinom. Jasni indikatori za trim, sustav RiDE i položaje F-N-R značajke su novih instrumenata modela FXHOCR.

Snažan 1.812 ccm agregat

2015-Yamaha-FX-Cruiser-High-Output-EU-Pure-White-with-Carbon-Metallic-Detail-001

Snaga koja dolazi od agregata velike zapremine i 1.812 ccm je dosita uzbudljiva, dok visokoprotočna pogonska turbina i impeler s 3 kraka pomaže da se ta snaga pretvori u nevjerojatno ubrzanje. Sustav elektronskog ubrizgavanja goriva (EFI) daje najglađu moguću snagu i učinkovit, ekonomičan rad.

Lagani NanoXcel® trup

2015-Yamaha-FX-High-Output-EU-Black-Metallic-Detail-003

Hidrodinamični trup i paluba izrađeni su koristeći jedinstvenu tehnlogiju NanoXcel® – zahvaljujući čemu je masa 25% manja u odnosu na konvencionalne materijale – pa model FX Cruiser HO pruža izuzetno okretno upravljanje, kao i optimalnu učinkovitost potrošnje goriva. Dizajn trupa najnovije generacije omogućava više prostora i veću stabilnost, uz veći prostor za spremanje i veću udobnost prilikom plovidbe.

 

Detalji:

– “High Output” 1.812 ccm agregat sa EFI sustavom

– Hidrodinamični NanoXcel® trup i paluba

– Snažna visokoprotočna pogonska turbina i impeler s 3 kraka

– Yamaha Q.S.T.S.® sustav brzog trima

– Ergonomske ručke i sjedalo za 3 osobe

– Daljinsko zaključavanje i režim rada u niskim okretajima

– Jedinstven sustav podešavanja upravljača u 4 položaja

– Odabir stupnja prijenosa – hod unatrag i neutralni

– Stepenica za lakši ukrcaj sa dvjema ručkama za lakši ponovni ukrcaj

– Jednostavni i jasni instrumenti

– Vodonepropusni spremnici

– Yamaha Sound Suppression System (Y.S.S.S.)

 

Više informacija

Cijena*117.500 kn (sa PDV-om)
Ukupna dužina3.56 m
Omjer kompresije11:1
Sustav PodmazivanjaSuhi karter
Kapacitet putnika1 - 3 osobe
Prostor za prtljagu125.5 lit
Spremnik za gorivo70 lit
Sustav HlađenjaHlađenje tekućinom
Vrsta Pumpe155 mm Aksialni protok
Vrsta GorivaBezolovni Benzin
Spremnik za ulje4.3 lit
Ukupna širina1.23 m
Težina373 kg
Tip agregata4 takta, 4 cilindra, DOHC, 4 ventila
Napajanje gorivomEFI
Ukupna visina1.23 m
Promjer x hod86.0 mm x 78.0 mm
Zapremina1.812 ccm

Share this post