YAMAHA JET SKI – REKREACIJA – VX HO CRUISER

YAMAHA JET SKI – REKREACIJA – VX HO CRUISER

Opis

Otkrijte HO, naš najnoviji VX Cruiser. Jači i snažniji agregat, revolucionarni upravljački sustav RiDE i mnoge druge značajke čine ga zapanjujućim primjerom za moderne i ekonomične performanse. Premda mnoge tehničke i praktične značajke doprinose njihovom statusu najtraženijih plovila, modeli VX svoje su vjerne kupce osvojili svojom istinskom svestranošću. Jednostavno rečeno, model VX Cruiser HO vodeće je plovilo u kategoriji – i jedino koje tako povoljno može pružiti iznimno svestrano i luksuzno iskustvo na vodi.

Današnji WaveRunner uživa ugled vodećeg u svijetu po pitanju pouzdanosti i ukupne učinkovitosti – i uvijek smo bili predvodnici s našim revolucionarnim razvojem učinkovite 4-taktne tehnologije. Ishod? Nijedno drugo plovilo nije niti blizu. Od revolucionarnog sustava RiDE – do našeg novog laganog NanoXcel2® trupa – pa do naših 4-taktnih agregata s prednabijanjem zapremine 1.812 ccm, inovativni dizajn, tehnologija i inženjering tvrtke Yamaha pripadaju među najnaprednije. Naša posvećenost detaljima i savršena kvaliteta izrade odaju dojam luksuza. Rezultat je čarobni spoj učinkovitosti i udobnosti, podjednako prikladnim za krstarenje i za sportsku plovidbu.

Agregat velike snage od 1.812 ccm

2016-Yamaha-VX-Cruiser-High-Output-EU-Black-Metallic-Detail-001

Snaga koja dolazi od High Output 1.812 ccm agregata velike zapremine je zaista uzbudljiva dok Hyper-Flow visokoprotočna pogonska turbina s impelerom s 3 kraka doprinosi da se ta snaga pretvori u nevjerojatno ubrzanje. Sustav elektronskog ubrizgavanja goriva (EFI) daje najglađu moguću snagu i učinkovit, ekonomičan rad, čak i kada se koristi uobičajeno bezolovno gorivo.

Tehnologija na vodi – snaga koja vas pokreće

2016-Yamaha-VX-Cruiser-High-Output-EU-Black-Metallic-Detail-002

Uzbudljivo rukovanje i izvedba te izvanredni odziv i ubrzanje zaštitni su znak modela VX Cruiser HO. Izuzetne performanse omogućava kombinacija visokoprotočnog usisa, Hyper-Flow visokotlačne turbine te impeler od nehrđajućeg čelika smještenog unutar precizno izrađenog kućišta.

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics)

2017-Yamaha-VX-Cruiser-High-Output-EU-Pure-White-Detail-005

Revolucionarni sustav RiDE transformira užitak plovidbe i donosi novi osjećaj pouzdanosti svakom vozaču bez obzira na prethodno iskustvo. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje povucite ručicu gasa na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite ručicu na lijevoj ručki. Da, zaista je tako jednostavno!

Lagani NanoXcel® trup i paluba

2017-Yamaha-VX-Cruiser-High-Output-EU-Pure-White-Detail-004

Hidrodinamični trup i paluba izrađeni su koristeći jedinstvenu Yamaha NanoXcel® tehnologiju – zahvaljujući čemu je masa za 25 % manja u odnosu na konvencionalne materijale – pa tako model FX HO pruža izuzetno okretno upravljanje, kao i optimalnu učinkovitost potrošnje goriva. Trup i paluba dizajnirani su prema najnovijim idejama i osiguravaju prostor i stabilnost uz dodatne spremnike i udobnost u plovidbi.

Jedinstveni elektronički sustavi za nove razine upravljanja

2017-Yamaha-VX-Cruiser-High-Output-EU-Pure-White-Detail-005

Najnoviji elektronički sustavi tvrtke Yamaha – sada standardni na vrlo pristupačnoj seriji VX – osiguravaju zapanjujuću mješavinu pomoći i prednosti za vozača. Obuhvaćaju električni trim, elektronički hod unatrag s kontrolom proklizavanja, sustav Cruise Assist (Pomoć kod krstarenja), način rada No Wake mode … i prvi sigurnosni sustav s režimom rada u niskim okretajima i daljinskim zaključavanjem.

Posebno dvobojno sjedalo za krstarenje sa suhim spremnikom

2017-Yamaha-VX-Cruiser-High-Output-EU-Pure-White-Detail-006

Novo, ergonomski oblikovano dvodijelno sjedalo s preciznim šavovima istinski je inovativno. Savršeno je za sportsku plovidbu i za krstarenje s do 3 osobe, a zbog velike razine udobnosti pomislit ćete kako je napravljeno baš za vas. Uz to, tu je vrlo praktični suhi spremnik ispod stražnjeg dijela.

Višenamjenski LCD instrumenti i velika dvostruka osvrtna zrcala

2017-Yamaha-VX-Cruiser-High-Output-EU-Pure-White-Detail-003

Atraktivni višenamjenski LCD instrumenti novog dizajna ugrađeni u modernu ploču kokpita nisu nešto što biste očekivali na tako povoljnom plovilu. Isto tako ne biste očekivali ni velike ugrađene retrovizore, no VX Cruiser HO ih ima kako bi vam pomogli pratiti što se događa iza vas – posebno su vrijedni prilikom vuče daskaša ili skijaša.

Produžena stražnja platforma i kuka za vuču

2017-Yamaha-VX-Cruiser-High-Output-EU-Pure-White-Detail-004

Model VX Cruiser HO privući će sve ljubitelje vodenih sportova i krstarenja, a opremljen je udobnim sjedalom za tri osobe, produljenom stražnjom platformom s dubljom stepenicom za ponovno ukrcavanje – i jakom i praktičnom kukom za vuču. Udobne Hydro-Turf® podnice otporne na klizanje još su jedan užitak kojem se možete radovati nakon wakeboardinga, skijanja ili plivanja s prijateljima.

 

Detalji:

– 4-cilindrični agregat velike snage od 1.812 ccm

– Visokotlačna HyperFlow pogonska pumpa

– Revolucionarni sustav RiDE za intuitivno upravljanje

– Laki, no iznimno čvrsti NanoXcel® trup i paluba

– Low-RPM sigurnosni sustav i daljinsko zaključavanje

– Elektronski hod unatrag s kontrolom proklizavanja

– Elektronski Cruise Assist sustav i način rada No-Wake

– Iznimno udobno dvobojno sjedalo za krstarenje za 3 osobe

– Produžena stražnja platforma s Hydro-Turf podnicama

– Kuka za vuču i duboka, meka stepenica za ponovno ukrcavanje

– Velika ugrađena osvrtna zrcala i višefunkcijski LCD pokazivači

– Avanturistički stil, boje i grafike

Više informacija

Cijena za gotovinu97.900 kn (sa PDV-om)
Ukupna dužina3.35 m
Omjer kompresije11.0 ; 1
Sustav PodmazivanjaMokri karter
Kapacitet putnika1 - 3 osobe
Prostor za prtljagu93.2 lit
Spremnik za gorivo70 lit
Sustav HlađenjaHlađenje tekućinom
Vrsta Pumpe155 mm Aksialni protok
Vrsta GorivaBezolovni Benzin
Spremnik za ulje5.3 lit
Ukupna širina1.22 m
Težina348 kg
Tip agregata4-ventila, 4- cilindarski, 4-takta, DOHC
Napajanje gorivomEFI
Ukupna visina1.19 m
Promjer x hod86,0 mm x 78,0 mm
Zapremina1.812 ccm

Share this post