YAMAHA JET SKI – HOHE LEISTUNG – FX CRUISER SVHO

YAMAHA JET SKI – HOHE LEISTUNG – FX CRUISER SVHO

Opis

Svestranost ovog istaknutog WaveRunner modela je zapanjujuća. Radi se o izuzetno udobnom i brzom plovilu opremljenom inovativnim i praktičnim značajkama – npr. sjedalo za tri osobe koje nudi dobar pregled, prvo takvo na tržištu. A nakon dodavanja gasa pretvara se u sportsko plovilo koje je spremno za ekstremnu akciju. Posve novi SVHO agregat s prednabijanjem i lagani NanoXcel® trup pružaju zapanjujuće performanse i ekonomičnost – u kombinaciji sa stabilnim, okretnim upravljanjem, znači da ćete imati pouzdanost potrebnu za istraživanja i nove avanture. Elektronska kontrola gasa s tempomatom i “No-Wake Mode” načinom rada, hodom unatrag sa sustavom kontrole trakcije te sustavom podešavanja nagiba upravljača … – dodatne informacije zatražite kod svog prodavača.

Današnji modeli WaveRunner plovila poznati su po vrhunskim performansama, okretnosti i udobnosti, kao i mogućnosti da Vas odvedu na uzbudljive avanture na predivnim mjestima. Zahvaljujući i predanosti u razvoju učinkovite tehnologije 4-taktnih agregata, niti jedno drugo plovilo ne može se mjeriti s WaveRunner modelima. Od jedinstvene NanoXcel® tehnologije laganog trupa do 4-taktnog 1.812 ccm SVHO agregata velike snage, tehnologija i inženjerstvo predvode na polju inovacije i naprednih rješenja. Moderan dizajn i izuzetno praktične značajke unose dojam luksuza, pa je krajnji rezultat – u elegantnom obliku modela FX Cruiser SVHO – nenadmašan način avanturističkog cruisinga ili sportske plovidbe.

 


 

Super Vortex High Output 1.812 ccm agregat s prednabijanjem

2015-Yamaha-FX-Cruiser-SHO-EU-Pure-White-Detail-001

Novi agregat isporučuje 20% više snage od dosadašnjih modela i odlikuje se poboljšanim hlađenjem, učinkovitijim usisom te snažnijim dijelovima pogonskog agregata. Nova veća visokoprotočna mlazna pumpa pomaže pri pretvaranju te snage u zapanjujuće ubrzanje dok elektronski sustav ubrizgavanja goriva (EFI) osigurava glatki i učinkoviti izlaz snage.

Elektronska kontrola gasa

2017-yamaha-fx-cruiser-sho-eu-black-metallic-detail-004

Napredni sustav elektronske kontrole gasa oduševiti će Vas “inteligentnim” značajkama. “Cruise-Assist” koristite za postavljanje i održavanje određenih brzina plovidbe, način rada “No Wake Mode” za laku navigaciju kroz područja u kojima je obavezna mala brzina, a kao pomoć za glatko manevriranje, hod unatrag sa sustavom kontrole trakcije spriječit će neočekivani prekomjerni broj okretaja prilikom hoda unatrag.

Lagani NanoXcel® trup i paluba

2017-yamaha-fx-cruiser-sho-eu-black-metallic-detail-002

Dugački, elegantni trup i paluba izrađeni su koristeći jedinstvenu tehnlogiju NanoXcel® – zahvaljujući čemu je masa 25% manja u odnosu na konvencionalne materijale – pa model FX Cruiser SVHO pruža izuzetno okretno upravljanje, kao i optimalnu učinkovitost potrošnje goriva. Dizajn trupa najnovije generacije omogućava više prostora i veću stabilnost, uz veći prostor za spremanje i veću udobnost prilikom plovidbe.

Novi sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics) (Hod unatrag s intuitivnom elektronikom za usporavanje)

2017-yamaha-fx-cruiser-sho-eu-black-metallic-detail-003

Revolucionarni novi sustav RiDE preobražava ugodu vožnje i donosi novi osjećaj pouzdanosti svakom vozaču na svakoj razini. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje povucite ručicu gasa na desnoj ruki – za usporavanje i hod unatrag povucite ručicu na lijevoj ruki. Da, zaista je tako jednostavno!

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

2015-Yamaha-VXR-EU-Torch-Red-Metallic-Detail-005

Ovaj inovativni sustav tvrtke Yamaha prvi je takav u industriji. Jednim pritiskom tipke daljinskog odašiljača aktivirat će se posebni “L” način rada (niski broj okretaja) kako bi se ograničila najveća brzina –idealno za kontrolirano upravljanje. Kako biste bili zaštićeni i bezbrižni, pritiskom druge tipke deaktivira se paljenje, čime se spriječava slučajno pokretanje ili neovlaštena vožnja.

Električni trim i novi instrumenti

2017-yamaha-fx-cruiser-sho-eu-black-metallic-detail-003

Novi elektronički sustav trima, sa 2 jednostavne tipke na lijevoj ruki, nudi potpuno upravljanje položajem trima u svako doba. Zamislite,možete okretati i mijenjati položaje trima prilikom nagle promjene smjera, a zatim ih ponovo okretati i mijenjati kako biste se udaljili najvećom brzinom. Jasni indikatori za trim, sustav RiDE i položaje F-N-R značajke su novih instrumenata modela FXHOCR.

Opremljen luksuznim značajkama za krstarenje

2017-yamaha-fx-cruiser-sho-eu-black-metallic-detail-007

Od upravljača podesivog u 4 položaja te po nagibu do luksuznog dvobojnog sjedala za 3 osobe – te od velike, proširene platforme za plivanje do iznimno duboke stepenice i dvostrukih ručki za ponovno ukrcavanje, ovaj model FX Cruiser ima sve… a možete pronaći i bitve koje se povlače prema gore, elektronički kompas i prikaze potrošnje goriva te temperature zraka i vode!

Spremište koje omogućuje veće avanture

2017-yamaha-fx-cruiser-sho-eu-black-metallic-detail-008

Posvetili smo pažnju dizajniranju mnoštva prostora za odlaganje u naše svjetske modele serije FX – 125,5 litara – dulje i udaljenije avanture. Na instrumentnoj ploči je vodonepropusni pretinac (i držač dvije boce), ispod sjedala te u trupu nalaze se izdašna spremišta, a spremište u krmi je izuzetno je lako dostupno.

 

Detalji:

– Novi SVHO 1.812 ccm agregat s EFI sustavom i prednabijanjem

– Hidrodinamičan NanoXcel® trup i paluba

– Yamaha Q.S.T.S.® sustava brzog trima

– Luksuzno sjedalo za tri osobe

– Prvi sustav daljinskog upravljanja i način rada Low-RPM Mode™

– Od6abir stupnja prijenosa – hod unatrag i neutralni

– Stepenica za lakši ukrcaj sa dvjema ručkama za lakši ponovni ukrcaj

– Jednostavni i jasni instrumenti

– Jedinstven sustav podešavanja upravljača u 4 položaja

– Bitve na izvlačenje – praktično i moderno

– Nova visokoprotočna pumpa od 160 mm s impelerom s 3 lopatica

 

Više informacija

Cijena za gotovinu146.900 kn (sa PDV-om)
Ukupna dužina3.56 m
Omjer kompresije8.5:1
Sustav PodmazivanjaSuhi karter
Kapacitet putnika1 - 3 osobe
Prostor za prtljagu125.5 lit
Spremnik za gorivo70 lit
Sustav HlađenjaHlađenje tekućinom
Vrsta Pumpe155 mm Aksialni protok
Vrsta GorivaBezolovni Benzin
Spremnik za ulje5.3 lit
Ukupna širina1.23 m
Težina397 kg
Tip agregata4 takta, 4 cilindra, DOHC, 4 ventila
Napajanje gorivomEFI
Ukupna visina1.23 m
Promjer x hod86.0 mm x 78.0 mm
Zapremina1.812 ccm

Share this post