YAMAHA JET SKI – ERHOLUNG – EX SPORT

YAMAHA JET SKI – ERHOLUNG – EX SPORT

Opis

Predstavljamo inovativni novi Yamaha EX Sport, pokretljivi i svestrani stroj s kojim lako upravljate – za osobe koje žele maksimalnu pouzdanost i čisti užitak na vodi. Nova serija EX oblikovana je s pouzdanošću i tehničkim inovacijama koje naše modele WaveRunners čine legendama, no s pristupom izrade bez ukrasa koji daje dojmljivu pristupačnost. Ovaj EX Sport pravi je izbor za vodene sportove. Pruža našu uglađenu, pouzdanu i ekonomičnu snagu te sve što trebate za izlazak na vodu u stilu – pregledne informativne instrumente, mehanički hod unatrag, dvostruke retrovizore, ručku i stepenicu za ponovno ukrcavanje, kuku za vuču i veliko spremište.

Današnji WaveRunner uživa ugled vodećeg u svijetu po pitanju pouzdanosti i ukupne učinkovitosti koje je godinama zarađivao – i uvijek smo bili predvodnici s našim revolucionarnim razvojem učinkovite 4-taktne tehnologije. Što dobivate ovime? Nijedno drugo plovilo nije niti blizu. Od revolucionarnog sustava RiDE – preko naših novih lakih NanoXcel2® trupova – pa do 4-taktnih agregata s prednabijanjem zapremine 1.812 ccm, inovativni dizajn, tehnologija i inženjering tvrtke Yamaha pripadaju među najnaprednije. Naša posvećenost detaljima i savršena kvaliteta odaju dojam luksuza i ishod čine čarobnim spojem učinkovitosti i udobnosti, podjednako prikladnim za krstarenje i za sportsku plovidbu.

Novi 3-cilindrični agregat TR-1 od 1.049 ccm

2017-yamaha-exsport-eu-pure-white-with-azure-blue-detail-001

Unatoč iznenađujućoj pristupačnosti, uzbudljivi novi model EX Sport pogoni najnovija verzija našeg inovativnog 3-cilindričnog agregata Yamaha TR-1 od 1.049 ccm. Ovo je kompaktna, lagana jedinica s mnogo snage – sa živahnim ubrzanjem i velikom vršnom snagom te legendarnom ekonomičnošću i pouzdanošću koju očekujete od nove Yamahe.

Osmišljen za ukupno rukovanje i performanse

2017-yamaha-exsport-eu-pure-white-with-azure-blue-detail-002

Uglađena i tiha snaga, kompaktne dimenzije i mala težina agregata TR-1 spareni su sa čvrstim, izdržljivim i pouzdanim trupom za isporuku odlične kombinacije jednostavnog korištenja, pokretljivosti i uravnoteženosti. Također ima i mehanički hod unatrag pa i vozači s manje iskustva mogu maksimalno uživati uz potpunu kontrolu.

Mlazna pumpa HyperFlow – sav pritisak koji trebate

2017-yamaha-exsport-eu-pure-white-with-azure-blue-detail-003

Uzbudljivo rukovanje i performanse dugo su zaštitni znak modela WaveRunner tvrtke Yamaha. Trenutni “odziv” na vodi i ubrzanje omogućuje kombinacija visokoprotočnog usisa, visokotlačne mlazne pumpe Hyper-Flow i impelera od nehrđajućeg čelika, a sve je smješteno unutar precizno izrađenog kućišta.

Udobno sjedalo za do 3 putnika

2017-yamaha-exsport-eu-pure-white-with-azure-blue-detail-004

Ergonomično i precizno izrađeno sjedalo vrlo je sigurno i udobno – savršeno za sportske vožnje ili krstarenje za do 3 osobe. Zbog neobično visoke razine udobnosti osjećat ćete se kao da je napravljeno baš za Vas. Uz to, ispod njega nalazi se vrlo praktičan suhi spremnik.

Spremnik goriva zapremina 52 litre – za više zabavu

2017-yamaha-exsport-eu-pure-white-with-azure-blue-detail-007

Kada izjurite na modelu EX Sport vjerojatno se dugo nećete željeti vratiti. Stoga smo ugradili spremnik za gorivo veći od svih konkurentnih vozila (52 l). To znači da vaša zabava na vodi može trajati još dulje – i možete krstariti još dalje. Promišljeno – i tipično Yamaha.

Višefunkcijski LCD instrumenti

2017-yamaha-exsport-eu-pure-white-with-azure-blue-detail-006

Atraktivni višenamjenski LCD instrumenti ugrađeni u modernu ploču kokpita nisu nešto što biste očekivali na tako povoljnom i dostupnom plovilu – no možete ih pronaći na novom modelu EX Sport. Ima pregledne i lako čitljive prikaze brzinometra i tahometra, kao i informativna očitanja razine goriva i sati pogona.

Odlično spremište i luksuzna oprema za ponovno ukrcavanje i vuču

2017-yamaha-exsport-eu-pure-white-with-azure-blue-detail-007

Novi model EX Sport uz mokro spremište na pramcu ima i praktični pretinac za rukavice i prostrano spremište ispod podiznog sjedala. Štoviše, tijekom vuče igračke, skijača ili drugog plovila pomoću standardne kuke – dvostruki retrovizori, podnice Hydro-Turf i pomoćna stepenica za ponovno ukrcavanje pravi su luksuz.

Moderne boje, grafike i stil

2017-yamaha-exsport-eu-pure-white-with-azure-blue-detail-008

Osim što vam omogućuju najpovoljnije avanture na vodi, modeli EX i izgledaju odlično! Odvažne boje i upečatljive grafike iznimno su moderne pa možete biti sigurni kako ćete jureći uz obalu ili tijekom pristajanja privući zadivljene poglede. Novu Yamahu EX Sport možete voziti s ponosom!

 

Detalji:

– Novi agregat TR-1 tvrtke Yamaha – snažni 3-cil. od 1.049 ccm

– Mehanički hod unatrag za jednostavnu upravljivost

– Kompaktna visokotlačna mlazna pumpa HyperFlow

– Udobno sjedalo za do 3 putnika

– Pregledni i informativni višefunkcijski LED pokazivači

– Brzinomjer i tahometar + razina goriva i sati u pogonu

– Elegantne boje i atraktivne moderne grafike

– Pretinac za rukavice i spremište na pramcu i ispod sjedala

– Veliki obujam od 52 l goriva – za dulju zabavu

– Dvostruki retrovizori, stepenica i ručka za ponovno ukrcavanje

– Snažna kuka za vuču za skijaše, wakeboarding i druge vodene igračke

– Neklizajuće podnice – udobnost za stopala

Više informacija

Cijena za gotovinu68.900 kn (sa PDV-om)
Ukupna dužina3.14 m
Omjer kompresije11.0 ; 1
Kapacitet putnika1 - 3 osobe
Prostor za prtljagu37.8 lit
Spremnik za gorivo50 lit
Sustav HlađenjaHlađenje tekućinom
Vrsta Pumpe144 mm Aksialni protok
Vrsta GorivaBezolovni Benzin
Spremnik za ulje3.5 lit
Ukupna širina1.13 m
Težina265 kg
Tip agregata3 - cilindara, TR-1, 4-takta, DOHC, 4-ventila
Napajanje gorivomEFI
Ukupna visina1.15 m
Promjer x hod82.0 mm x 66.2 mm
Zapremina1.049 ccm

Share this post