YAMAHA ATV VOZILA – UTILITY – GRIZZLY 700 EPS / EPS SE / 700

YAMAHA ATV VOZILA – UTILITY – GRIZZLY 700 EPS / EPS SE / 700

Opis

Izdržljivi Yamaha Grizzly stekao je ugled kao najizdržljiviji ATV na svijetu. Zato što s njim svi teški poslovi postaju jednostavni Grizzly vam ostavlja dovoljno vremena da uživate u okolini. Sada Yamaha unaprjeđuje vodeći ATV u klasi na sljedeću razinu zahvaljujući novom agregatu koji vam daje još više okretnog momenta za što učinkovitije obavljanje posla. Kompaktno tijelo nadograđeno je LED svjetlima i halogenim radnim svjetlima za što jače osvjetljenje. A 26-inčne gume pružaju vam bolje prianjanje u izdržljivost. S Yamaha Ultramatic® prijenosom pogonskim sustavom On-Command® uz električni servo upravljač (model EPS), Grizzly 700 je još učinkovitiji, moderniji i praktičniji nego prije.

Radna ATV vozila tvrtke Yamaha izrađena su s jedinim ciljem: olakšati radna opterećenja pri težim poslovima na otvorenom. Ova filozofija utkana je u svaki detalj. Tako primjerice motori velikog zakretnog momenta omogućuju kretanje po zahtjevnom terenu ili pri većem opterećenju; tehnologije za smanjenje uloženog napora poput automatskog sustava prijenosa i električnog servo upravljača; te ergonomski dizajn koji osigurava udoban osjećaj čak i nakon cijelog dana provedenog za upravljačem. Osim toga, motori imaju malu potrošnju i ne zahtijevaju često održavanje. Radna ATV vozila tvrtke Yamaha neumorni su radnici – ali to nije sve što predstavljaju. Ako vrijeme dopusti, ova vozila imaju dovoljno snage kako bi se njihovi vlasnici mogli i zabaviti.

 


 

DOHC agregat od 708 ccm

2016-yamaha-grizzly-700-eps-wthc-se-eu-yamaha-blue-detail-001

Najveći Yamaha ATV saždi i snažniji agregat većeg kapaciteta koji isporučuje najbolji okretni moment i snagu na svijetu. Uz dvostruku bregastu osovinu (DOHC) agregata s 4 ventila, ovaj učinkoviti agregat od 708 ccm hlađen tekućinom proizvodi visoke razine uglađene i upravljive snage zbog čega Grizzly 700 ima odličnu sposobnost rada na svim terenima

Ultramatic® prijenos

2016-yamaha-grizzly-700-eps-wthc-se-eu-yamaha-blue-detail-002

Opremljen je načinima rada brzo, sporo, unatrag, neutralno i parkiranje, vodećim u industriji Yamaha automatskim prijenosom Ultramatic® koji je jedan od najizdržljivijih i najučinkovitijih CVT sustava u svijetu ATV-a. Sadrži uglađeni klinasti remen i taj profinjeni dizajn pruža prirodan osjećaj kočenja na sve kotače što vam pruža dodatno samopouzdanje i upravljivost na nizbrdicama.

Neovisan ovjes, disk kočnice

2016-yamaha-grizzly-700-eps-wthc-se-eu-yamaha-blue-detail-003

Neovisan sustav ovjesa na dušik modela Grizzly 700 koristi plinske amortizere na dušik koji se mogu prethodno prilagoditi i na taj način omogućuje vozaču da postavi razne postavke za različite vrste opterećenja. To je i jedini model u svojoj klasi koji sadrži prednje i stražnje disk kočnice s čeljustima s dvostrukim klipom za savršeno kočenje koje vozač može dobro osjetiti.

Sustav pogona On-Command®

2016-yamaha-grizzly-700-eps-wthc-se-eu-yamaha-blue-detail-004

Pametni pogonski sustav On-Command® sadrži praktično upravljanje jednim pritiskom gumba koje vam omogućuje glatki i trenutačan prijelaz iz 2WD u 4WD i obrnuto. Pritiskom na gumb na desnoj ručki odabirete 2WD, 4WD ili 4 WD s blokadom diferencijala kako biste optimizirali učinkovitost modela Grizzly kod promjene terena i vremenskih uvjeta.

Nosivost i vitlo

2016-yamaha-grizzly-700-eps-wthc-se-eu-yamaha-blue-detail-005

Čvrsti i izdržljivi prednji i stražnji nosači imaju veliku nosivost do 140 kg, a Grizzly 700 može vući do 600 kg zbog čega je snažna pomoć u radu na farmi, tvornici ili u šumi. Vitlo WARN ProVantage 2500 koje je postavljeno naprijed standardno je u Europi i zato je Grizzly 700 najbolje kompaktno radno vozilo.

Električni servo upravljač (EPS)

2016-yamaha-grizzly-700-eps-wthc-se-eu-yamaha-blue-detail-006

Za dodatnu udobnost i smanjeni napor modeli Grizzly 700 EPS opremljeni su električnim servo upravljanjem (EPS) koje je oblikovano za najbolju ravnotežu za pomoć vozaču i osjećaj sigurnosti. Održavanjem jednostavne upravljivosti i točnog rukovanja ovaj sustav povećava udobnost vozača, njegovo samopouzdanje i kontrolu.

Digitalni instrumenti, odjeljci za spremanje

2016-yamaha-grizzly-700-eps-wthc-se-eu-yamaha-blue-detail-007

Digitalni mjerni instrumenti Grizzly 700’s sadrže mjerač goriva, mjerač brzine, brojač kilometara, dvostruki mjerač putovanja, satni mjerač, stanje 4WD i blokadom diferencijala, odabir opreme prijenosa i EPS indikatore (modeli EPS), a tri odvojena odjeljka za spremanje nude više nego dovoljno prostora za spremanje alata i osobnih predmeta.

26-inčne gume velikog promjera

2016-yamaha-grizzly-700-eps-wthc-se-eu-yamaha-blue-detail-008

Grizzly 700 sadrži nove i ekskluzivne 26-inčne gume koje su napravljene poput dvostrukih dijagonalnih i izdržljivih guma. Postavljene na izdržljive čelične kotače (aluminijske kotače kod posebnih izdanja), te su gume velikog promjera oblikovane za najbolje prianjanje u zahtjevnim uvjetima uz visoku udobnost i izdržljivost.

Kompaktan okvir i LED svjetla

2016-yamaha-grizzly-700-eps-wthc-se-eu-yamaha-blue-detail-009

Grizzly ima agresivniji izgled uz oblik s rešetkama, nosačima za prijevoz i poklopcem za nosače i sadrži LED prednja svjetla za još jače osvjetljenje. Model EPS opremljen je i halogenim svjetlom postavljenim u sredini koje se kreće u skladu s pokretima ručki te je savršeno za osvjetljenje radnog područja.

Spremnik od 18 l

2016-yamaha-grizzly-700-eps-wthc-se-eu-yamaha-blue-detail-010

Grizzly 700 ima spremnik od 18 l koji omogućuje vožnje na duge staze bez potrebe za čestim nadopunjavanjem. Spremnik je smješten na stražnjoj strani, ispod sjedala zbog čega se može lako održavati. Nadopunjavanje je moguće zbog otvora spremnika koji je smješten sa strane kao kod automobila.

Modeli posebnog izdanja

Opremljen je aluminijskim kotačima od dvije tone i kukom za prihvat od 2 inča. Posebno izdanje modela Grizzly 700 oblikovano je za vozače koji žele najbolji radni ATV. Dostupan je u sljedećim bojama: Satin Black, Crimson Red Metallic i Grey Metallic.

 

Detalji:

– Snažan 4-taktni DOCH agregat od 708 ccm

– Agresivnog stila i kompaktnog oklopa

– Yamaha Ultramatic® CVT automatski prijenos

– Yamaha On-Command® 2WD, 4WD, 4WD s blokadom diferencijala

– Neovisni podesivi ovjes dugog hoda

– Yamaha Električni servo upravljač (modeli EPS)

– Prednji i stražnji diskovi s čeljusti s 2 klipa

– 26-inčne gume Maxxis, 26x8x12 prednje; 26x10x12 stražnje

– Digitalni instrumenti i 3 odjeljka za spremanje

– LED prednja svjetla; središnje radno svjetlo (modeli EPS)

– Ukupna nosivost prednjih i stražnjih nosača do 140 kg

– Opterećenje vuče do 600 kg i naprijed postavljeno vitlo
 
 

Attention: The internal data of table “121” is corrupted!

Share this post