YAMAHA ATV VOZILA – SPORT AND LEISURE – YFM 700R / SE

YAMAHA ATV VOZILA – SPORT AND LEISURE – YFM 700R / SE

Opis

Jednom kad isprobate novi YFM700R više nema povratka. Njegova uzbudljiva snaga i precizno upravljanje osiguravaju adrenalinsku vožnju na svim terenima. Nakon što postanete ovisni o njemu, ovaj moćni ATV zauvijek će promijeniti vaše slobodno vrijeme. Snažan 4-taktni agregat od 686 ccm dostupan je s nizom značajki koje povećavaju snagu za brzo ubrzanje. A zahvaljujući učinkovitoj potrošnji goriva, model omogućuje veći doseg do ponovnog punjenja goriva. Posebno izdanje modela YFM700R namijenjeno profesionalnim vozačima krasi niz ekskluzivnih dijelova, uključujući glavu visoke kompresije, posebnu bregastu osovinu i trkaće mape ubrizgavanja goriva. Zahvaljujući monoamortizerima te Maxxis gumama promjera 22 inča, model YFM700R SE izrađen je za pobjedu.

Istraživanje, svijet zabave i uzbudljivo iskustvo za svakog vozača. To je namjena našeg modela YFM700R. Za vozače smo stvorili apsolutno terensko oružje u obliku modela YFM700R SE. Neovisno o tome jeste li avanturist koji želi uživati u neviđenoj udobnosti na stazi ili iskusni vozač koji želi vrhunsku tehnologiju koja nudi pobjedonosne performanse, Yamaha ima model koje je stvoren baš za vas.Naši 4-taktni motori zapremnine 668 cm spoj su prvoklasne snage i legendarne izdržljivosti i nevjerojatne pouzdanosti, pa neovisno o tome uživate li u krajoliku s prijateljima ili se borite za prvo mjesto na trkaćoj stazi, Yamaha ima pravo ATV vozilo koje je stvoreno baš za vas.

 


 

Velika snaga, veliki okretni moment

2017-yamaha-yfm700r-eu-racing-blue-detail-001

4-taktni ATV Yamaha agregati nude visoke razine okretnog momenta čak i pri niskim brojevima okretaja, što jamči čvrsto prianjanje uz podlogu, čak i u najzahtjevnijim uvjetima. YFM700R agregat daje veće razine snage i okretnog momenta dok njegov sustav ubrizgavanja goriva osigurava bolju ekonomičnost goriva uz smanjene emisije.

Iznimno snažan hibridni okvir

2017-yamaha-yfm700r-eu-racing-blue-detail-002

Kako bi bio dovoljno snažan da izdrži svaku nepravilnost i izbočinu na cesti, vrhunski izveden hibridni okvir kombinacija je prednjeg čelinog dijela i aluminijskog stražnjeg dijela s odvojivim podokvirom. Udobno i upravljivo rukovanje omogućuje lagana njihajuća ruka od lijevanog aluminija koja upravlja podesivim amortizerom putem optimalnih postavki amortizacije.

Prijenos s 5 brzina i hod unatrag

2017-yamaha-yfm700r-eu-racing-blue-detail-003

Za optimalne performanse najnovijeg agregata velike snage model YFM700R dostupan je u kombinaciji s 5-brzinskim mjenjačem glatkih izmjena. Neovisno o terenu, ovaj izdržljivi mjenjač i moderna višelamelna spojka osiguravaju apsolutnu upravljivost – dok stupanj prijenosa za vožnju natrag pridodaje upravljivosti u tijesnim situacijama.

Podesivi ovjes

2017-yamaha-yfm700r-eu-racing-blue-detail-004

Prednji ovjes dugog hoda namješta se u tvornici za glatku i pouzdanu vožnju na svim vrstama podloge. Zahvaljujući optimalnim postavkama amortizacije, najnoviji sustav stražnjeg ovjesa pruža opuštenu vožnju i jamči visoki stupanj prianjanja, dok nove prednje gume velikog promjera od 22 inča upijaju neravnine i osiguravaju veću udobnost.

Lagani aluminijski kotači i čeljusti

2017-yamaha-yfm700r-eu-racing-blue-detail-005

Aluminijski kotači i kompaktne čeljusti doprinose maloj neovješenoj masi modela YFM700R koja osigurava značajke odzivnog ovjesa. Prednje kočione čeljusti s 2 klipa rade na ventilirajućim diskovima, a u kombinaciji sa stražnjom čeljusti s 2 klipa u stilu modela YFZ450R zajamčena je uglađena i upravljiva zaustavna snaga za pouzdanost u vožnji.

Ergonomski oblik

2017-yamaha-yfm700r-eu-racing-blue-detail-006

Upravljanje ATV vozilom je zabavna fizička aktivnost pri kojoj se koristi neuobičajena kombinacija mišića. ATV vozila tvrtke Yamaha dizajnirana su za jednostavnu i udobnu vožnju za sve vrste vozača, neovisno o njihovoj građi. Dizajn prednjeg kraja omogućuje više prostora za koljena za lakše kretanje tijela, istovremeno zadržavajući agresivan i aerodinamičan izgled modela YFM700R.

Posebno izdanje YFM700R SE

2017-yamaha-yfm700r-eu-racing-blue-detail-007

Trkaći model YFM700R SE dolazi s mnoštvo opreme za poboljšanje performansi, uključujući glavu cilindra visoke kompresije, trkaće mape ubrizgavanja goriva i bregastu osovinu za postizanje velikog broja okretaja po minuti. Zahvaljujući svojim gornjim ‘A’ rukama od čelika velike izdržljivosti i potpuno podesivim prednjim monoamortizerima, ovaj ATV visoke kvalitete spreman je za pobjedu!

 

Detalji:

– Natjecateljski agregat od 686 ccm s ubrizgavanjem goriva visoke tehnologije

– Bolje performanse uz učinkovitu potrošnju goriva

– Jak, lagan hibridni aluminijsko-čelični okvir

– Stražnji amortizeri pružaju udobnost i kontrolu

– Prednji plinski amortizeri za lakše podešavanje

– Velike prednje gume od 22 inča

– Aluminijske komponente za manje neovješene mase

– Mjenjač s 5 brzina i stupnjem prijenosa za vožnju unatrag – jednostavna izmjena brzina

– Informativni LED instrumenti jednostavni za čitanje

– Električno pokretanje pritiskom na prekidač

– Elegantni oklopi s udobnim položajem za vožnju

– Izrađen bez kompromisa
 
 

Više informacija

Tip agregata:Jednocilindričan, hlađenje tekućinom, 4-takta, 4-ventila
Zapremina:686 ccm
Promjer x hod:102.0 mm x 84.0 mm
Podmazivanje:Suhi karter
Napajanje gorivom:Ubrizgavanje goriva, 44 mm
Sustav paljenja:ECU
Sustav pokretanja:Električno
Sustav prijenosa5 brzina + hod unazad, Mokro kvačilo
Pogon:2WD
Spremnik za gorivo:11 lit
Sustav prednjeg ovjesa:Neovisna dvostruka A ruka, podešavanje predopterećenja opruge, 3 položaja amortizera, 230 mm hod
Sustav stražnjeg ovjesa:Alu njihajuća ruka, podešavanje predopterećenja opruge, 3 položaja amortizera, 256 mm hod
Prednja kočnica:Dvostruki ventilirani disk s dvoklipnim čeljustima na svakom kotaču
Stražnja kočnica:Nazubljeni ventilirani disk s hidrauličnim čeljustima
Prednja guma:AT21 x 7R10
Stražnja guma:AT20 x 10R 9
Ukupna dužina:1.845 mm
Ukupna širina:1.170 mm
Ukupna visina:1.130 mm
Visina sjedala:815 mm
Međuosovinski razmak:1.280 mm
Min. udaljenost od tla:113 mm
Ukupna težina:192 kg

Share this post