Opis

Pristupite prestižnom gliseru…s mogućnošću noćenja. Ovaj 8 metarski cuddy predstavnik je nagrađivane serije Sundowner s iznimno prostranim kokpitom, velikim ležištem za sunčanje, zasebnom WC kabinom, mikrovalnom pećnicom i sudoperom. Patentiran Stable-Vee trup omogućuje plovidbu vaših snova.

S jedinstvenim Stable Vee dizajnom trupa, prostor interijera je maksimiziran s puno mjesta za kretanje, te uz mnogo prostora za spremanje stvari. Opcijski bar s hladnjakom u kokpitu, te električni obalni priključak i električno kuhalo, dostupni su nautičarima koji žele cijeli vikend provesti na moru. Mala kabina opremljena je priručnom kuhinjom za spremanje doručka, te malim prostorom ispod kokpita, u koji se preko noći mogu smjestiti djeca, ili može poslužiti kao spremište za svu dodatnu prtljagu kako bi bila van očiju i ne bi bila na putu. Zatvoreni toaletni prostor dodatna je praktičnost za dugi vikend.

Opremljen kao mali ekspres krstaš, Sundowner 265 ima elegantno riješen eksterijer s uobičajeno zaobljenim vjetrobranom i usuglašenom prikolicom, kao djelom standardne opreme. Prihvatljivom cijenom, koja je vrlo kompetitivna na tržištu glisera s kabinom, Sundowner 265 dostupan je u popularnoj SS verziji, te potpuno novoj, dinamičnoj, RS verziji osebujnog stila.

GLAVNE KARAKTERISTIKE:

– Stable Vee® trup
– Prikolica po mjeri
– Jedinstveni dizajn vjetrobrana
– CCB s izborom boje
– Sunčalište
– Centralni krmeni prolaz
– Rolo kabinska vrata

 

FOUR WINNS - SUNDOWNER SERIES - S265

 

Više informacija

Vrsta plovila:Nova motorna plovila
Proizvođač:Four Winns
Model:S265
Kapacitet goriva:265 L
Dužina (preko svega):8.08 m
Širina (preko svega)2.55 m
Gaz:46 - 89 cm
Maksimalni broj osoba:10
Težina plovila:2.130 - 2.450 kg
Kut trupa:20º
Maksimalna visina2.03 m
Pitka voda (standardno ili opcija):45 L