Opis

S215 poseban je zbog vertikalno otvarajućih kabinskih vrata, zbog dva otvarajuća palubna prozora, zbog 3-dimenzionalno zaobljenog vjetrobranskog stakla, te trupa oblikovanog po uzoru na svoju prestižnu SL seriju. Bogat izbor motorizacije i opreme čini taj gliser s kabinom idealnim za komforne vikende na moru ili adrenalinske užitke u vodenim sportovima.

Zbog dužine od 6.5 metara preko svega i širine od 2.55 metara, taj se gliser lako prevozi na prikolici na more i natrag. Brodogradilište Four Winns poznato je po svojoj nadstandardnoj kvaliteti i puno standardne opreme, u opciji su i mnoge boje kojima se gliser može individualizirati po vlastitoj želji. 215 Sundowner je najmanji Four Winns gliser s pramčanom kabinom. Gliser pruža raskošan luksuz krstaša odjeven u elegantnu liniju razborite veličine. Posjeduje sve što se od takvog plovila očekuje; prostrano sunčalište, niskoprofilnu krmenu platformu, komforan kokpit i pramčanu kabinu, te ono najvažnije, Stable Vee trup.

Bogat izbor motorizacije i opreme čini ovaj gliser idealnim za komfortne vikende na moru ili adrenalinske užitke u vodenim sportovima. Dužinom od 6.5 metara (preko svega) i širinom od 2.55 metara ovaj gliser možete prevoziti na more i nazad osobnim automobilom.

GLAVNE KARAKTERISTIKE:

– Stable Vee® trup
– Prikolica po mjeri
– Jedinstveni dizajn vjetrobrana
– CCB s izborom boje
– Sunčalište
– Centralni krmeni prolaz
– Rolo kabinska vrata
– Aquaflex/Silvertex vinil
– Pramčano vitlo
– Kokpit od staklo-plastike

 

FOUR WINNS - SUNDOWNER SERIES - S215

 

Više informacija

Vrsta plovila:Nova motorna plovila
Proizvođač:Four Winns
Model:S215
Kapacitet goriva:151 L
Dužina (preko svega):6.50 m
Širina (preko svega)2.55 m
Gaz:40 - 83 cm
Maksimalni broj osoba:8
Težina plovila:1.560 - 1.930 kg
Ukupna visina na prikolici2.21 m
Kut trupa:20º
Maksimalna visina1.70 m
Pitka voda (standardno ili opcija)45 l